Analitik писал(а):В мене знайомий на навареній резині третій сезон їздить, і довольний нею, по гарантії поміняли коли два протектора відлетіли, як то кажуть дешево і сердито.
Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Analitik писал(а):В мене знайомий на навареній резині третій сезон їздить, і довольний нею, по гарантії поміняли коли два протектора відлетіли, як то кажуть дешево і сердито.

Михаил_21 писал(а):Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину

Analitik писал(а):Михаил_21 писал(а):Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину
а це ви зря хороша резина, за три роки, по їзді ніяких зауважень

Romanoproddi писал(а):Analitik
када поставите себе вот такую резину - то обязательно на задней ляде напишите - Держать растояние офигенное от меня.
а во-вторых - понаставляйте Аирбегов, освятите машину, пускай бабка яйцами выкатаит и батюшка благословит.
а ешо каждый день ходжите сдавать грехи - и возможно Вас минует то, что вам пишут ребята.
без обид. но ету резину варят наши в Польше или Дойчляндии и везут сюда. патамушо там за Бугром такое дело - забронньонно!!!!!!.
но, если Вы ездите по трасе и ниразу не видели как на обочине лежит вот ета варка а дальше по асфальту видны царапины а то и борозны от машины - то дело вашее.
но советую присмотрется.

причин багато.
Romanoproddi писал(а):і в п*яте - як не було ексцесів??? Ви ж самі пишете що 2рази варка злітала

Analitik писал(а):Я повторюсь знайомий їздить 3-й сезон (літо) і за цей час ексцесів не виникало, окрім двох відлетівших протекторів, приїхав туда де купляв, і поміняли без лишніх розмов.

Romanoproddi писал(а):а це шо???Analitik писал(а):Я повторюсь знайомий їздить 3-й сезон (літо) і за цей час ексцесів не виникало, окрім двох відлетівших протекторів, приїхав туда де купляв, і поміняли без лишніх розмов.
Romanoproddi писал(а):чоловіче - за кордоном народ має пеньонзе. це раз.
два - в них новий скат один коштує наприклад Р15 - 200-300 грн це так як нібими купували.
одним словом якщо наприклад поляки мають мінімум 1000 баксів зарплати і купити за 100 баксів нову гуму ( якісну) причому - то йому ніц не коштує.
а економні поляки гоцають шо зимою шо літом на зимовій не перезуваючись.![]()
а фури на вареній гумі в ЄС не пускають

Romanoproddi писал(а):ой блін.....раджу поїхати в задрипану Польшу і побачити самому.
там стоять тіпа такі як у нас шиномонтажики - тільки набагато охайніші і чисті і п*яних морд нема.
і там пише - виміняємо опони.
я питав шо то таке.
ато таке - поляки не мають де зберігати свої скати. в них нема поняття гаражних кооперативів і тим більше гаражів-сараїв-срачів в дворах.
хіба що поляк має власну хату і там відповідно є гараж.
і вот поляк поїздив на новій гумі сезон - приїжджає на той сервіс і здає цю гуму і з доплатою отримує нову гуму тільки вже зимову. або літню. ну ти думаю зрозумів
ти правильно написав - держава для людей.

або можна і так

навіть сам недавно їхав в Польшу на зимовій. полякі задня літня не сподобалась. - розвернув скатіна

Romanoproddi писал(а):та я не спорюабо можна і так
![]()
![]()
![]()
![]()
просто наслуханий про ту варку.
так само є фірма KELLY вот вроді нова гума - а не радять брати. вона коштує нова Р14 - 300 грн. але робиться з перероблених відходів
а на зимовй є. бачив і не разнавіть сам недавно їхав в Польшу на зимовій. полякі задня літня не сподобалась. - розвернув скатіна
![]()
я до найближчого шиномонтажу - купив за 50 грн пару в гулях і в*йо на Пшекію![]()

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0