Смена резины - это нужно знать.

Все що стосується шин та дисків - розміри, виноси і таке інше

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Смена резины - это нужно знать.

Сообщение Михаил_21 » 31 май 2011, 22:36

Analitik писал(а):В мене знайомий на навареній резині третій сезон їздить, і довольний нею, по гарантії поміняли коли два протектора відлетіли, як то кажуть дешево і сердито. :-):

Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину :-)
T4 2000 2,5 AJT длинный низкий пасажир (переделка)
http://zakaz-mebeli.com.ua
Михаил_21

Модель и год выпуска машины: T4 2000г
Тип двигателя и объем: 2,5 AJT

Сообщение Analitik » 01 июн 2011, 09:41

Михаил_21 писал(а):Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину :-)

а це ви зря хороша резина, за три роки, по їзді ніяких зауважень :men:
- А де я можу знайти кого-небудь нормального?
- Ніде, - відповів Кіт, - нормальних не буває. Адже всі такі різні й несхожі. І це, по-моєму, нормально.
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Модель и год выпуска машины: T5, 2007 р.в.
Тип двигателя и объем: 2,5 TDІ

Сообщение vizit-3 » 01 июн 2011, 21:33

Analitik писал(а):
Михаил_21 писал(а):Главное вместе с ней "неотлететь" куданибудь на обочину :-)

а це ви зря хороша резина, за три роки, по їзді ніяких зауважень :men:

Не буду спорить, но в качестве наварки- нужно быть увереным( много туфты бывает). В Совке- даже на автобусы ставили- ходила. :a_g_a:
vizit-3

Модель и год выпуска машины: *
Тип двигателя и объем: *

Сообщение Romanoproddi » 01 июн 2011, 21:54

Analitik
када поставите себе вот такую резину - то обязательно на задней ляде напишите - Держать растояние офигенное от меня.
а во-вторых - понаставляйте Аирбегов, освятите машину, пускай бабка яйцами выкатаит и батюшка благословит.
а ешо каждый день ходжите сдавать грехи - и возможно Вас минует то, что вам пишут ребята.

без обид. но ету резину варят наши в Польше или Дойчляндии и везут сюда. патамушо там за Бугром такое дело - забронньонно!!!!!!.

но, если Вы ездите по трасе и ниразу не видели как на обочине лежит вот ета варка а дальше по асфальту видны царапины а то и борозны от машины - то дело вашее.
но советую присмотрется.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Analitik » 02 июн 2011, 15:45

Romanoproddi писал(а):Analitik
када поставите себе вот такую резину - то обязательно на задней ляде напишите - Держать растояние офигенное от меня.
а во-вторых - понаставляйте Аирбегов, освятите машину, пускай бабка яйцами выкатаит и батюшка благословит.
а ешо каждый день ходжите сдавать грехи - и возможно Вас минует то, что вам пишут ребята.

без обид. но ету резину варят наши в Польше или Дойчляндии и везут сюда. патамушо там за Бугром такое дело - забронньонно!!!!!!.

но, если Вы ездите по трасе и ниразу не видели как на обочине лежит вот ета варка а дальше по асфальту видны царапины а то и борозны от машины - то дело вашее.
но советую присмотрется.

Я повторюсь знайомий їздить 3-й сезон (літо) і за цей час ексцесів не виникало, окрім двох відлетівших протекторів, приїхав туда де купляв, і поміняли без лишніх розмов.
Далі, брав і обслуговує він ту резину в Польщі, і на тій фірмі ні нашими не пахне ні халтурою, про яку ви пишете, так як і їздять на ній там за кордоном чудово. А про те шо заборонено, цікаво яким чином ви визначите чи це наварка чи ні, для того шоб заборонити цей продукт???
І те шо ви пишете про варку на обочині, так все шо я бачив це були колеса від TIRів, а там вже, вибачте мене, навантаження на резину йдуть не такі як в простому легковому авто.
Не вартує також рівняти варку яку роблять в дядя Пєті в підвалі, і варку яку роблять з дотриманням певних стандарів якості на спеціальному обладнанні, не на один раз. Польща не Україна, хоч і поляки хит.....і хендльовци, але шо таке якість і клієнт, вони знають, не те шо в Україні, фірм як грибів, але в 80-90 процентах якістю і не пахне. Наприклад недалеко від мене чоловік займається збутом б/у шин, так представте собі я знайшов в нього клебери ц100 за 2001 рік, на питання скільки він хоче відповів 150 грн/шт. і довго ті колеса поїздять які лежать в нього під відкритим небом круглий рік, і невідомо скільки пролежали в німеччині чи польщі??? Понавозила людина коліс які там оптом взяла за 3500 злотих за 1000 пар і тепер шукає тут лохів які куплять таке га...о, тому шо робить це все не для клієнта а для власної вигоди, і потім ті колеса хтось купить поїздить два тижні, вони розлізуться, і буде кричати шо то га..о, ріпше б я взяв китайця, чи росаву.
так шо не судіть по якійсь одній підвальній канторі, шо вся наварка га..о, подобається купляйте ні то ні, вас ніхто не заставляє ні на ній їздити ні не їздивши писати погані відгуки. :uch_tiv: :-):
- Ніде, - відповів Кіт, - нормальних не буває. Адже всі такі різні й несхожі. І це, по-моєму, нормально.
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Сообщение Romanoproddi » 02 июн 2011, 17:02

по перше - ліпше я б взяв Росаву а не китайця. :uch_tiv: причин багато.
по-друге - варену гуму можна відрізнити. якщо Ви не знаєте - то нема про шо тут нам писати.
по- третє - в мене стоять Бріджикі яким уже років 5 і шо?? вот уже 2000 км пройшов за останній тиждень - і хоть би хни тобі.
в четвертих - ви пишете що у фурах навантаження. так у них і гума не проста - а з розрахунку навантаження. Поставте на Деу матіс Цешку і відчуєте різницю.

і в п*яте - як не було ексцесів??? Ви ж самі пишете що 2рази варка злітала :nez-nayu:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Analitik » 02 июн 2011, 19:13

а для мене шо росава шо китаєць, одного поля ягоди.

може я і всіх нюансів незнаю, але писати є про шо.

в мене клебери 2006 року, і шо?так само класно бігають. я не про старість а про умови зберігання, і так просто резину за кордоном ніхто не знімає, шоб замінити на нову.

Так в них гума не проста, але водії фур, задля економії грошей, не купують нову резину, а на свою стару і зношену наварюють.
Romanoproddi писал(а):і в п*яте - як не було ексцесів??? Ви ж самі пишете що 2рази варка злітала :nez-nayu:

от тут ви вже нагло перекручуєте мої слова, бо такого я не писав!!!! :men:
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Сообщение Romanoproddi » 02 июн 2011, 19:29

а це шо???
Analitik писал(а):Я повторюсь знайомий їздить 3-й сезон (літо) і за цей час ексцесів не виникало, окрім двох відлетівших протекторів, приїхав туда де купляв, і поміняли без лишніх розмов.

чоловіче - за кордоном народ має пеньонзе. це раз.
два - в них новий скат один коштує наприклад Р15 - 200-300 грн це так як нібими купували.
одним словом якщо наприклад поляки мають мінімум 1000 баксів зарплати і купити за 100 баксів нову гуму ( якісну) причому - то йому ніц не коштує.

а економні поляки гоцають шо зимою шо літом на зимовій не перезуваючись. :nez-nayu:

а фури на вареній гумі в ЄС не пускають ::yaz-yk:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Analitik » 02 июн 2011, 20:14

Romanoproddi писал(а):а це шо???
Analitik писал(а):Я повторюсь знайомий їздить 3-й сезон (літо) і за цей час ексцесів не виникало, окрім двох відлетівших протекторів, приїхав туда де купляв, і поміняли без лишніх розмов.

ну і де тут слова шо наварка два рази злізала?(під протекторами я мав на увазі, шо злізло два кубика)

Romanoproddi писал(а):чоловіче - за кордоном народ має пеньонзе. це раз.
два - в них новий скат один коштує наприклад Р15 - 200-300 грн це так як нібими купували.
одним словом якщо наприклад поляки мають мінімум 1000 баксів зарплати і купити за 100 баксів нову гуму ( якісну) причому - то йому ніц не коштує.

а економні поляки гоцають шо зимою шо літом на зимовій не перезуваючись. :nez-nayu:

а фури на вареній гумі в ЄС не пускають ::yaz-yk:

ціни і зарплати в них і в нас я б не рівняв, всеодно показники різні, в них машина ніц не коштує, і не через їхні хороші зарплати, а через те шо держава для народу, але це вже інша тема.

таких економних поляків ше не зустрічав, бо це не економія це дурість.

а до чого тут ЄС і фури, коли ми про резину до фур? :du_ma_et:
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Сообщение Romanoproddi » 02 июн 2011, 20:19

ой блін.....раджу поїхати в задрипану Польшу і побачити самому.
там стоять тіпа такі як у нас шиномонтажики - тільки набагато охайніші і чисті і п*яних морд нема.
і там пише - виміняємо опони.
я питав шо то таке.
ато таке - поляки не мають де зберігати свої скати. в них нема поняття гаражних кооперативів і тим більше гаражів-сараїв-срачів в дворах.
хіба що поляк має власну хату і там відповідно є гараж.
і вот поляк поїздив на новій гумі сезон - приїжджає на той сервіс і здає цю гуму і з доплатою отримує нову гуму тільки вже зимову. або літню. ну ти думаю зрозумів
ти правильно написав - держава для людей.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Analitik » 02 июн 2011, 20:23

Romanoproddi писал(а):ой блін.....раджу поїхати в задрипану Польшу і побачити самому.
там стоять тіпа такі як у нас шиномонтажики - тільки набагато охайніші і чисті і п*яних морд нема.
і там пише - виміняємо опони.
я питав шо то таке.
ато таке - поляки не мають де зберігати свої скати. в них нема поняття гаражних кооперативів і тим більше гаражів-сараїв-срачів в дворах.
хіба що поляк має власну хату і там відповідно є гараж.
і вот поляк поїздив на новій гумі сезон - приїжджає на той сервіс і здає цю гуму і з доплатою отримує нову гуму тільки вже зимову. або літню. ну ти думаю зрозумів
ти правильно написав - держава для людей.

ой та ладно не така вже вона і задрипана, нормальна така польща :-)

і про гуму ти правду пишеш, а то я майже не зустрічав таких поляків шо літом на зимовій, одиниці таких були.

на цій позитивній ноті пропоную закрити наш спор про гуму, полюбому кожен залишиться при своїй думці. :ko_re:sha:
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Сообщение Romanoproddi » 02 июн 2011, 20:27

та я не спорю :dr_ink: або можна і так drink :-) :-) :-)
просто наслуханий про ту варку.

так само є фірма KELLY вот вроді нова гума - а не радять брати. вона коштує нова Р14 - 300 грн. але робиться з перероблених відходів :nez-nayu:
а на зимовй є. бачив і не раз :-) навіть сам недавно їхав в Польшу на зимовій. полякі задня літня не сподобалась. - розвернув скатіна :de_vil:
я до найближчого шиномонтажу - купив за 50 грн пару в гулях і в*йо на Пшекію :-) :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение kds » 02 июн 2011, 20:32

Продолжайте,добрый диалог :-)
Т-4 чистый пассажир.ААВ 2,4Д. 94г.в.

Скайп dronho1
kds

Сообщение Analitik » 02 июн 2011, 20:40

Romanoproddi писал(а):та я не спорю :dr_ink: або можна і так drink :-) :-) :-)
просто наслуханий про ту варку.

так само є фірма KELLY вот вроді нова гума - а не радять брати. вона коштує нова Р14 - 300 грн. але робиться з перероблених відходів :nez-nayu:
а на зимовй є. бачив і не раз :-) навіть сам недавно їхав в Польшу на зимовій. полякі задня літня не сподобалась. - розвернув скатіна :de_vil:
я до найближчого шиномонтажу - купив за 50 грн пару в гулях і в*йо на Пшекію :-) :-)

можна, якшо обережно :-)
а я про неї не наслуханий, ніколи навіть не чув поки знайомий не показав, шо в нього варка стоїть, от і пишу то шо знаю і бачив, більше нічого. :smu:sche_nie:

Я вважаю шо краще не експерементувати і якшо брати то хороших брендів, або по хороших рекомендаціях, в мене знайомий пару років тому Спортіву дуже хвалив, а шо вона і як незнаю.
А якшо брати дешеву, то вийде так шо скупий платить два рази.

то вони тікі до українців так в мене бельгієць знайомий їздить на якій будь і хоть би хрин. :ne_vi_del:
(Аліса в країні чудес)

0633шість7 0571
Analitik

Сообщение Женя_Ш » 25 июл 2011, 12:14

А я сторонник приобретения, пускай бюджетной, но новой резины, напимер тот же матадор по "ихней" технологии из России. Что летняя, что зимняя себя оправдали.
Женя_Ш

Сообщение kds » 25 июл 2011, 12:25

Я тоже с таким успехом доволем уже два года белшиной на Т-4.
Т-4 чистый пассажир.ААВ 2,4Д. 94г.в.

Скайп dronho1
kds

Пред.

Вернуться в Шини та дискі