справа ось вчому - родилась дівка в мого друга - за кума просить а від кумоства відмовлятись не можна ( ну і від куми також)
якщо 3-ого ще буде хтось там - то я прискочу хоч щоб привітатись. спеціально.
ну вибачте блін - ну не я придумав таке.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Тарелки- СУПЕР!
. Пора подвести итоги по спискам- Марку пора мяско заказывать, может у кого-то изменились планы(например у Y-key срочно сестре нужно замуж сходить, хотя по опыту моей жены- ничего там интересного нет
, кроме добровольной потери свободы). У кого-то напрягли с работой- конец месяца.
29 человек (из них пятеро детей: мальчики-2,5/3,5/5/9лет и Лапочка Чиваса 4 года)+ восемь(или больше?) бусов,+ Сеат+ л/а(всего 11 машин).

: виїду орієнтовно в 6 ранку з Тернополя в суботу, поїду на Рогатин
, десь 180 кілометрів до Сколе, жати на педаль не буду...думаю в 10 ранку приблизно буду
Мановар писал(а):в 6 ранку з Тернополя в суботу
протупил... Так мы раньше тебя успеем? 
Я успею перед близким знакомством выпить чашку кофе и побалдеть от чистого воздуха! 
)!
снова человек (из них пятеро детей: мальчики-2,5/3,5/5/9лет и Лапочка Чиваса 4 года)+ восемь(или больше?) бусов,+ Сеат+ л/а(всего 11 машин).
Марко писал(а):До Зустрічі залишається все менше часу - хвилювання як перед екзаменом .
Хочеться, щоб все вийшло нормально-шикарно.
В принципі все на мазі - база замовлена, за м"ясо домовлено, Орчик карту видав
Я буду виїжджати в п"ятницю, дочекаюсь Чіваса і тих, хто ще зголоситься.
Нашою задачею буде зайняти блок-пост і чекати підкріплення .
Володя) погода - супер(щоб тільки не всралась) ,опадів нама, правда похолодало, так що тепліше вдягайтесь, а так вдень навіть досить тепло )))

Romanoproddi писал(а):мужики - можете мене пінати - можете мене банити - що хочте - те й робіть - але НЕ МОЖУ курва.
справа ось вчому - родилась дівка в мого друга - за кума просить а від кумоства відмовлятись не можна ( ну і від куми також)
якщо 3-ого ще буде хтось там - то я прискочу хоч щоб привітатись. спеціально.
ну вибачте блін - ну не я придумав таке.![]()
Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4