Чивас и ко в- поболее(определитесь- сколько мест займете- 2/3??? дети же маленькие)

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

ты уже... 
Марко писал(а):Хлопці, пора визначатись з кількістю тих, хто їде.
На середу вечір всі вже подумають, надіюсь. По результатах середи буду замовляти кількість місць і м"ясо на шашлики.
Там на базі є і мангали і шампури і посуд і кухня, так що брати може кожен то, що вважає за потрібне, особливо не покладатись на то, що може там бути чи не бути.
Мановар писал(а):хай модери закріплять список в першому пості кожної сторінки цієї теми![]()
всім все буде видно
при встрече!vizit-3 писал(а):Орчик тему делал- может он может вставить голосовалку в начале темы?![]()

Б.А.Р писал(а):Переведу я себе сам в цей третій список .
тих шо думають чи тих шо їдуть?
Мановар писал(а):Б.А.Р писал(а):Переведу я себе сам в цей третій список .
який саме список?тих шо думають чи тих шо їдуть?

ті грішні які дома остались

Чивас писал(а):Мановар писал(а):Б.А.Р писал(а):Переведу я себе сам в цей третій список .
Я так понимаю что пиво в Тернополе с Мановаром пить -- это да! А ехать -- это нет!![]()
я з пивом буду його зустрічати . 
Б.А.Р писал(а):Мановар писал(а):Б.А.Р писал(а):Переведу я себе сам в цей третій список .
Ні третій цеті грішні які дома остались
![]()
Б.А.Р писал(а):Ні третій це ті грішні які дома остались

Мановар писал(а):Хотя я б на твому місці також би залишився і товк гроші на якогось мультівана чи каравеллу
від "мультівана чи каравеллу " а від того: щоб робити те що хочеш ( в міру можливого )
.russo69 писал(а):Нарешті добрався до компа, а зустріч досі в тумані. Так що чекаємо середи, тоді буде щось ясно?
russo69 писал(а):а зустріч досі в тумані. Так що чекаємо середи, тоді буде щось ясно?

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0