leshiy_40 писал(а):Тисовиця...
Я щось провтикав де таке написано. що зустріч буде в Тисовиці
Конкретики ще не було
Але зрештою мені мабудь все одно

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
leshiy_40 писал(а):Тисовиця...

Мановар писал(а):leshiy_40 писал(а):Тисовиця...
Я щось провтикав де таке написано. що зустріч буде в Тисовиці![]()

Мановар писал(а):Але зрештою мені мабудь все одно

vizit-3 писал(а):leshiy_40Марко писал(а):А на 1-2 жовтня влаштує всіх чи краще все-таки 24-25 вересня ?![]()
Все одно база має бути отоплювана, всі всередині приміщення можуть сховатись і зігрітись.
Вже є варіант біля Тисовця, база на 20-24 чоловіка але треба точно її замовити - потрібно рішення колективу,
на себе не хочу брати, бо скільки людей - стільки і думок (позицій, бачень і т.д.)
С одной корректировкой форума 1-2 октября!Б.А.Р писал(а):Ще одне зепитання до громади і організаторів , а обовязкова програма крім такої![]()
![]()
ще буде якась ?
Ну щось на зразок цього :
По поводу"экстрима"- думаю для такого нужно готовиться тщательнее, на этот раз обойдемся встречей-знакомством, ну, может быть, небольшими покатушками- далеко не все готовы будут приехать на машинах( я в том числе
). В програме(думаю) будет знакомство, дележка опытом, подсказки/рассказки по бусотуризму и бусоремонту. предлагаю(если у кого есть) взять фото-видеоотчеты по теме и носители(диски, флешки , карты памяти) для копирования инфы. Еще ОЧЕНЬ нужно, чтобы привез кто-нибудь один-два ноута для просмотров и выхода в инет( не тащить же мне свой из Харькова в руках).
По питанию- не забудте- с нами будут не только несколько Женщин, но и ДЕТИ!
Ну, и самое главное, ВЗЯТЬ ХОРОШЕЕ ТВОРЧЕСКОЕ НАСТРОЕНИЕ НА ВСТРЕЧУ РАВНЫХ С РАВНЫМИ(не глядя новичок или старожил форума, давно ли на дорогах, и сколько человек на свете прожил(уважение всех и ко всем равное))
ИМХО

Привіт !
Марко писал(а):Б.А.Р![]()
ХлопціПривіт !
.Повірме мені часу спати не буде а ВИ хочете по області мотатись по 100 км. 

!
Марко писал(а):Б.А.Р
Вибачте) Не гнівайтесь )))
3800 +/- 100 км )))
не вибачайся .

"

Марко писал(а):Пропоную в с.Гребенів Сколівського району базу теж з вигодами, кухнею, великим залом на випадок дощу, трава, ліс, потік, мангали,шампури, посуд, душ, туалет пристойний,опалення, асфальтовані доріжки, паркінг - все на території)))Вартість 80 грн з особи за ніч.Є більш бюджетні варіанти, але з нами їдуть жінки і діти - це важливо!Номери 2-3 містні. Є дерев"яні будиночки.А найголовніше - всі помістяться і машинки поставим ...
Б.А.Р писал(а):А який кінцевий продукт ? 100км від .... в лісі збір о 18-00 .( щоб подихати карпатським повітрям переночувати , поспілкуватись і назад )

Мановар писал(а):тьоска, тобі мало б бути все одно, що 3800км добиратись, що 3890км...
.
" нащо товариш мій відповів " ти би краще два раза зїздив але по 6 днів , а так що дорога в на нервах дві години покатався і назад за УРАЛОМ газами дихати . "

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 3