samos писал(а):ВсадНик
Вот я тоже не понял юмора, вин выбит на планке у стекла и прекрасно просматривается и он и его отпечаток зеркалом, на шиша нужна бумажная наклейка
RUSBUS писал(а):samos писал(а):ВсадНик
Вот я тоже не понял юмора, вин выбит на планке у стекла и прекрасно просматривается и он и его отпечаток зеркалом, на шиша нужна бумажная наклейка
Блин, сейчас нету под рукой машины. Он точно там должен быть?
Мановар писал(а):RUSBUS якщо ти ВІН не бачив біля правої щітки значить він залитий фарбою, машина ж перекрашувалась...
в мого буса таке було, то менти кислотою якоюсь помазали пензликом і ВІН зразу виліз с під краски...

vizit-3 писал(а): А в другом месте есть "дублирующие?"
RUSBUS писал(а): А если не совпадет что делать?

На сайті ДАІ http://www.sai.gov.ua/news.shtml?id=212 висить повідомлення "Про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення порядку
використання транспортних засобів" яким вони хочунь замінити ст. 126 КУАП, де дозволялось предявляти чи передавати документи
на
"Керування транспортними засобами водіями, які не передали для
перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа
на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, ліцензійної
картки на транспортний засіб, а так само поліса (договору) обов’язкового
страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних
транспортних засобів (страхового сертифіката "Зелена картка").".

Попал на "бублик", которого еще вчера не было. Еле отгавкался. Сцуки поставили так что с главной его не видно. А повернул и сразу они и новенький знак в десяти метрах, да еще и за ветками. Каждый месяц они этот знак в другом месте собачат и стоят колядуют 
RUSBUS писал(а):Попал на "бублик", которого еще вчера не было
Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2