Модераторы: Чивас, stas, Мановар

гена писал(а):а мне тоже работы непочатый край![]()

vizit-3 писал(а):А что, можно регистрироваться в России, а работать в Украине?
Годовой оборот на упрощенке в России 2 лимона баксов в год, численность до 100 человек. Дешевле чем на Кипре и других офшорах
я не в обиде
подумываю и сам прикупить там домик

Бродский писал(а):"Я сейчас свой джип поменял на легковую машину... она сейчас должна.... я счас ее куплю и она придет..."

Мановар писал(а):Romanoproddi був на майдані?
хай вони в**ують. і разом Апсцикала заберуть з собою.

Romanoproddi писал(а):в мене сусід начальник податкової волинської області
ти йому хотів контейнери розчинити? 
Мановар писал(а):ти йому хотів контейнери розчинити?
Romanoproddi писал(а):по цьому не зрозумів???
то не той. в мене ше 3 крім цього є сусіда.
в того все хут. забора по межі поставив сам і бабла не взяв. (хілі млять - за мої податки ставив) так шо чесний чоловік получається. лишнього не бере і 10 шкур не дере. 

Romanoproddi писал(а):Мановар писал(а):Romanoproddi був на майдані?
не був. замело звечора так шо...... цілу ніч завірюха була.
це ра.
друге нема бажання ризикувати заради когось. я молодий. с***уся звідси. хоча це моя земля.хай вони в**ують. і разом Апсцикала заберуть з собою.
а причина проста і банальна для нашого народу - вчора прийшла податкова на базар поспілкуватись з підприємцями.
НІХТО НЕ ПІШОВ!!!!!!!!!!!!!!!! в того голова болить, в того місячні (яких ніколи і не було) в того срачка. ось так. ішов лише один молодий п-єць. який сказав що не влаштовує людей ринкових.
я поки по тим сраним-скользьким дорогам з маманьою доїхав - податківці вже пішли. так що не зміг я і маманя з ними поспілкуватись.
то питається чому я маю мерзнути із-за і для тих імбіцилів. хай приймуть той податковий. ось тоді може сраки повиймають свої з пригрітих місць.
п.с. в мене сусід начальник податкової волинської області. може-то до нього на каву сходити....обсудимо все....![]()
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: Baidu [Spider] и гости: 7