Так ось:
Я працюю на металообробному підприємстві у Львівській області. (працюємо виключно по "давальницькій" схемі, вся продукція йде на експорт). Я маю можливість користуватись деякими послугами підприємства, може комусь це стане в нагоді:
в нас можна зробити дробеструйну обробку металу (таке як піскоструйка, тільки замість піску - сталеві кульки малого діаметру) - мінус тої обробки - обробляється окрема деталь, максимальні розміри якої 1,5х1,5х1,5 м. Тобто диски колісні, чи там якась рама невелика - без проблем... більш крупні деталі - просто не влізуть в дробеструйну камеру.
Можна такі деталі покрити полімерними порошковими фарбами - якість та зносостійкість просто супер (у нас всі хто мають машини собі диски сталеві помалювали тою фарбою). Особливість фарби в тому, що воне є не у вигляді емульсії чи рідини, а у вигляді порошку - тим порошком обробляється мет. деталь, і потім, по конвеєру доставляється в камеру, де відбувається її нагрів - порошок спікається з деталлю - хрен потім відчистиш...
Ще у нас є лазерний розкрій металу - ото вобще обалденна штука - ріже з високою точність метал товщиною від 0,5 мм до 50 см. Я собі брелочок на лазері замовив
Короче кажучи - як комусь шось треба - звертайтесь - чим зможу тим поможу...

http://s57.radikal.ru/i158/0903/60/8c88c78e6ea8.jpg
приблизно так виглядає...

(монолог Е.Петросяна.)