Модераторы: stas, Мановар, кацык, Or4ik
RAMZES писал(а):Б.А.Р
Приіжджай допоможеш, разом скоріше буде. Вас багато, а я один і не встигаю всім і одразу робити. Я завжди дорого беру за роботу, якщо комусь не подобається то нехай шукають дешевше, яж ні кого не вмовляю робити. Де я беру мотори ні від кого не секрет, завжди беру в одному місці і всі знають ту людину. На мотори завжди ставлю свою націнку 50-100$, бо як це покласти свою 1000 і не заробити? Навіщо тоді своі вкладувати гроші? Кому дорого той шукає собі сам. От бачиш ти мене і не знаєш, і не бачив, і ніколи не спілкувався, а пробуєш щось писати про порядність... Ти порядна людина? Я не знаю, тому лишнього про тебе не пишу і не звертаюсь, оце і називається порядність. Так що давайте самі будемо порядні, а вже потім і за інших будемо казати.
RAMZES писал(а):Рыжий
Б.А.Р
Что конкретно вы хотите узнать? Сколько мотор стоит или сколько я зарабатываю?
. И ник мой Рома, пишется Рыжий 
leshiy_40 писал(а):Gerc
При нагоді дай фото встановлення 1.9 тді. Цікаво... Сам хочу 1.9D(простий атмосферник)
Kobzar писал(а):ну і ще деякий дріб"язок.

Alex Gabriel писал(а):різниця в ціні то не велика

leshiy_40 писал(а):ВО! Знайшов свою тему.
В двух словах слідуюче.
Попався 1Y (не вбитий) хочуть 700мертвих за комплект.
Мабуть беру. Ремонтувати старенький 1,6Д сенсу не бачу(лоп колінвал, все інше живе).
Розпродам, щось вернеться.
Проїхав ним пів України, Крим вдовж і в поперек, всі Карпати(де хотів). Вломився у подвірї на холостих обертах.
Дивина, тай годі.
kruslan6 писал(а):На гольфклубі 1z за 700 у.е

Мановар писал(а):щей з Тернополя![]()
на гольфи і шкоди підходить на ура
але чи всуниш в т3?

vit писал(а):Alex Gabriel писал(а):різниця в ціні то не велика
![]()
ROMA171 писал(а):такий двигун ставлять на т3 - отримують ракету
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0