Модераторы: stas, Мановар, кацык, Or4ik
RAMZES писал(а):Якщо все э під руками то за три- чотири дні. Але таке рідко буває. Виходить десь 8-10 днів, а іноді і місяць.
RAMZES писал(а):А буде ще більше, третій день нема світла на роботі і коли буде невідомо... А який твій з трьох що стоять?
Ddream76 писал(а):RAMZES писал(а):А буде ще більше, третій день нема світла на роботі і коли буде невідомо... А який твій з трьох що стоять?
це пи...дець, Ром, я в шоці, я плачу 1700$ за заміну двигуна, а ти через місяць роботи (при обіцяному тижні) не пам'ятаєш яка моя машина в рахунку???, давай мабуть став мій двигун назад, і манибек, така робота мене зовсім не влаштовує.
оце вже новий поворот....
Чивас писал(а):RAMZES
наверное пошутил!
я так понял это тот белый бус, что стоял на яме без мотора когда я заходил на приём вместе с львовским представителем фирмы по вязанию носков

Рыжий писал(а):Интересная цена 1500у.е.![]()
![]()
Я в Сарнах брал мотор 1.9ТДИ - 112л.с в сборе с проводкой,приборкой, рулевой колонкой,ключами и т.д всего за 1000у.е.
Чего так дорого вышел матор

Рыжий писал(а):Была сказано за мотор и не слово о работе.
Сорі 

RAMZES писал(а):Рыжий
Б.А.Р
Что конкретно вы хотите узнать? Сколько мотор стоит или сколько я зарабатываю?
RAMZES писал(а):Б.А.Р
Де я написав що продаю двигуни? Що тебе теж моя корона не влаштовує? Може зняти і вклонитися? В чім справа?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0