Вот у меня такая проблема завел автомобиль он завелся работает (прогреваеться) работает (5- 10 мин)потом начинают плавать обороты нажимай газ не нажимай не реагирует и глохнет после чего очень трудно завести долго маслать приходиться но если завел все отлично проблем больше нет что это может быть подскажите мучаюсь постоянно
Всех благ с ув.Олег

Двигун 1.9 простий дизель. Їхав додому, все було добре. Раптом таке відчуття, що хтось за зад тримає. Потужність різко майже зовсім пропала. Вранці наступного дня завівся с півоберта. На холостих працює нормально, а коли добавляєш газу- то обертів майже не набирає а з труби йде синій дим. На холостих не димить. До гаража ледве доїхав на 2-3 передачі. Перевірив мітки, підтягнув ремінь ГРМ, перевірив паливний фільтр... Все в нормі. Соляра є і до насоса доходить. Мітки на місці. Заводиться с пів оберта, але оберти не набирає. Підкажіть будь ласка що то за біда така може бути? Завтра думаю перевірити форсунки. Далі вже й не знаю куди лізти і де шукати ту кляту несправність.