Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Знайомий взяв річного в 2012р з пробігом 35тис. - Довольний як слон. Нове - воно нове! Потужність двигуна вражає
. Паралельно має Вітьку 2009р - каже по комфорту Мерс кращий. І ще розхід в Вітьки більший.

tima1910 писал(а):Доброго вечора. Які відгуки про vw t5 2010 2.0 , як він в ремонті, ціни на запчастини? Кращий від своїх попередників в експлуатації? Можна його придбати для сімї? Попереднє авто VW T4 1.9.

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Klaviat писал(а):Марк
Розделю ваше мнение - чем новее будет повозка - тем меньше затрат на содержание.
Что же касается цен на запчасти - не забываем что это коммерческие авто, которые должны зарабатывать, а не жопы возить. От туда и цена на подшипники и их рессурс, ОлегМ подтвердит.
Мерседес бы не смотрел 639й - проехался, не понравилось (субьективно), цены на запчасти немного дороже чем на опель но подьемные если машина работает.

Марк писал(а):Vito 639 мені подобається і суб'єктивно, і об'єктивно, та й машина більш ніж толкова. Двигун чуваки із Штутгарда за десяток років допиляли достойно, кузов від корозії після 2008-го майже вилікували, салончик - пісня, шо там може не сподобатись як він їде - я навіть не знаю, тихо, м'яко, затишно і передбачувано. Відчувається що то машина, а не засіб пересування. З/ч не дорожче, ніж на T5, тим більше на GP .
Але є кілька "але"...
Тому я тут.

Вернуться в Вибір машини. Поради та відгуки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2