Модераторы: stas, Мановар, кацык, Or4ik

Славіша
Де дівається масло?

Славіша писал(а):Хвала лєпо всім не байдужим!
Я і сам догадуватись почав, що проблема турбіною пахне. Ще замітив, що якщо без повітряного фільтра їздити, то вроді як менше недостача.
Ну і наостанок, щоб неплодити нову тему запитаю - той монстр, що турбіною зветься ремонтується (реставрується), бо добродій Kotelev каже що норматєльну турбіну на такий двиг не легко відшукати?
breakneck писал(а):в антифризе чисто?
crayfish писал(а):Тут так виглядає, що компресійні кільця в нормі (холодний пуск в нормі), а от маслознімним - хана.
До речі, як кільця міняли - міряли циліндри, визначали еліпсність? Можливо було доцільно проточити блок?
Славіша писал(а):Хто така інтеркрулєр чесно скажу не знаю. Авто 1990 р.в 1.6 ТД.
Сьогодні їздив по полям-лісам із вгруженим прицепом без глушака (дим під себе), то замітив, що на повишених обертах коптить не на шутку, хоча кажу холодний заводиться ОК і працює геть без диму, да і на трасі диму великого не помічав. З турбіни щоб масла багато випльовувало то не видно, наприклад резинові пильники на кулаках зовсім не вимазані, хоча вихлоп прямо на них летить (проїхав 25 км бездоріжжя).
Я от починаю думати про кольца. Чи може таке бути, що мотор зїдає масло тільки!! на великій нагрузці або на повишених обертах? Раніше (до ремонту двигуна) в мене мотор також брав масло, так він плоховато заводився і холодний коптів добряче, не говоряи вже про роботу під нагрузкою.
Вернуться в Временные темы по Т-3
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2