vit писал(а):10 січня в 14год збір біля сільпо на науковій! на БУСАХ!![]()
стоянка яка ближча до дороги.
Не десятого,а 11- того,в СУБОТУ, О 14.00
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
vit писал(а):10 січня в 14год збір біля сільпо на науковій! на БУСАХ!![]()

Romanoproddi писал(а): подивлюсь які у вас там забави і кого граєте

evrobus писал(а):Romanoproddi писал(а): подивлюсь які у вас там забави і кого граєте
Музиканти,мать вашу!!!!!![]()

Volodumur писал(а):vit писал(а):10 січня в 14год збір біля сільпо на науковій! на БУСАХ!![]()
Kobzar писал(а):Доброго дня. Буду проїздом у Львові 8 січня, хто підкаже де гарну каву готують?

Kobzar писал(а):Доброго дня. Буду проїздом у Львові 8 січня, хто підкаже де гарну каву готують?
Volodumur писал(а):vit писал(а):10 січня в 14год збір біля сільпо на науковій! на БУСАХ!![]()

vit писал(а): в 14год збір біля сільпо на Науковій! на БУСАХ ! стоянка яка ближча до дороги.
vit писал(а):Не десятого,а 11- того,в СУБОТУ, О 14.00
leopolis писал(а):Kobzar писал(а):Доброго дня. Буду проїздом у Львові 8 січня, хто підкаже де гарну каву готують?
Шукай "Світ кави" біля катедри, не реклама.
(растворимый напиток за кофе не считаю
).Romanoproddi писал(а):я завтра буду у Львіві походу. на Різдво їду. подивлюсь які у вас там забави і кого граєте

vit писал(а):Romanoproddi писал(а):я завтра буду у Львіві походу. на Різдво їду. подивлюсь які у вас там забави і кого граєте
мабуть потерялся![]()
вчорай тетечки вграли були
типірика до вас їдимо. так що стрічайте 
Romanoproddi писал(а):та деее...вчорай тетечки вграли були
типірика до вас їдимо. так що стрічайте

ODV_t4 писал(а):vit писал(а): в 14год збір біля сільпо на Науковій! на БУСАХ ! стоянка яка ближча до дороги.vit писал(а):Не десятого,а 11- того,в СУБОТУ, О 14.00
Оk, візьми візитки і наклейки.

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0