andrey_leon писал(а):Киев -винница если кто едет ....... нужно забросить мотор Андрюханычу .... срочно --? несрочно .. примутся любые пропозиции !!!!!
юш приїхав.
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
andrey_leon писал(а):Киев -винница если кто едет ....... нужно забросить мотор Андрюханычу .... срочно --? несрочно .. примутся любые пропозиции !!!!!

Kobzar писал(а):Будеш в Кривому Розі, набери - зустріну! А назад коли?
Kobzar писал(а):Ні, просто пропоную зустрітись. Не часто одноклубники через Кривбас проїзджають.
sergiostr писал(а):післязавтра їду у Львів,десь в 16.30 буду біля аеропорту

vit писал(а):sergiostr писал(а):післязавтра їду у Львів,десь в 16.30 буду біля аеропорту
маякуй

Kobzar писал(а):Ні, просто пропоную зустрітись. Не часто одноклубники через Кривбас проїзджають.
vit писал(а):Kobzar писал(а):Ні, просто пропоную зустрітись. Не часто одноклубники через Кривбас проїзджають.
і як зустріч?
Андрюханыч писал(а):орієнтовно 19.10 Вінниця - Біла Церква - Вінниця. Дата коливається з 18-го до 21-го числа.
Спринтер з будкою, будка 4,2х2х2,2 метри
Туди - до 1,5 тонни візьму, назад - щось дрібне, бо буду загружений...

andrey_leon писал(а):Андрюханыч писал(а):орієнтовно 19.10 Вінниця - Біла Церква - Вінниця. Дата коливається з 18-го до 21-го числа.
Спринтер з будкою, будка 4,2х2х2,2 метри
Туди - до 1,5 тонни візьму, назад - щось дрібне, бо буду загружений...
от белой церкви до киева два раза пернуть ....... заежджай за мотором .....
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3