sedoy69 писал(а):но говорят это у тебя часто бывает
Юра то Vit наврочив,каже шо я і в поїзді блудить буду....так єсть плюс,вражень на весь рік

Модераторы: Чивас, stas, Мановар
sedoy69 писал(а):но говорят это у тебя часто бывает

Interuzik писал(а):sedoy69 писал(а):но говорят это у тебя часто бывает
Юра то Vit наврочив,каже шо я і в поїзді блудить буду....так єсть плюс,вражень на весь рік![]()
![]()

та інші....Interuzik писал(а):Мановар писал(а):дайте повний список хто був, а хто ні
а як бути з тими, хто був і нічого не помне (помне но смутно)
Анка(от Рыжего) писал(а):Такі були і не один

Interuzik писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):Такі були і не один
Анюта то від радості - бо ж накопилось за рік.

Анка(от Рыжего) писал(а):Interuzik
це не на тебе.В тебе такий жіночий тил був, що якби щось і не так, то вони це б покрили своєю працею і допомогою. Просто вийшло так ,що ти надав поштовх це озвучити, і про це знали інші. Це чоловічій частині, яка ... в натяках я пояснила, може хтось здогадається, що це і його стосується. Щоб такої відповіді мені "якби це не ти була, я б послав" більше мені не приходилось чути, на прохання принести води для миття посуду. А просто встановлювати почерговість і мити її і чоловікам. Звичайно легше залити себе, так щоб потім нічого не робити.
Це та капля дьогтю яку я виклала на форумі. А так теж свято сподобалося. Дякую тим хто картоплю, рибу чистив, а потім і смажив. Хто водою забезпечував кухню і мийку посуду, хто за дітьми стежив, щоб могли жінки щось інше зробити. Таких теж було не мало, і, навіть, більшість. Саме їх руками табір виріс і функціонував без сварок і жіночих образ.

ну ще був один бродяга, який в наш табір на світло прибився. 

Мановар писал(а):я просто задав питання для того, щоб дати здзюлєй тим хто вніс себе в список і не приїхав...
Interuzik писал(а):А Андрюха налик![]()
![]()
та інші....
sergiostr писал(а):завидую вам білою завистю.........
Анка(от Рыжего) писал(а):В тебе такий жіночий тил був, що якби щось і не так, то вони це б покрили своєю працею і допомогою.
я рано впав бо село і люди (в кавичках) мало спав и много ехал...звиніть шо мало провів часу в гурті. Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3