О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
відеореєстратора. а потім в Алєкса пневмата в додачу 
Romanoproddi писал(а):ну і де Ойробус?
Дебіл,водій звичайно,за його "станцуй"!Якби не це слово -був би нормальним.Romanoproddi писал(а):ну так. водій дебіл.
Romanoproddi писал(а):а мєнт -

Romanoproddi писал(а):не перекручуй мої слова

Romanoproddi писал(а):evrobus..... вік такий що пора задуматись про вічність тобі

Romanoproddi писал(а): вік такий що пора задуматись про вічність тобі
evrobus писал(а):Romanoproddi писал(а): вік такий що пора задуматись про вічність тобі
Про вічність треба думати всім .Деколи і молодих вперед ногами несуть..............
это есть угрозы??? не скрытые!!!

evrobus писал(а):Romanoproddi писал(а): вік такий що пора задуматись про вічність тобі
Про вічність треба думати всім .Деколи і молодих вперед ногами несуть..............
як Колєснічєнко під час теракту
розслабся чувак. якось воно буде
то так....криза перехідного віку 
Чивас писал(а):это есть угрозы???
Кожен віруючий думає про вічність.Romanoproddi писал(а):Ойробусу бальзамчику на душу
Моя думка.Всі ці зйомки ні до чого не привзведуть,окрім піару шмаркатих сосунків.Міняти треба згори і кардинально.Інакше в міліцію не попадуть достойні кадри.А ми ржемо самі над собою.Дк і Фемен два одинакові проекти які відволікають людей(слабоміркуючих) від реальних проблем.Одні голими сраками,другі тупими відео.Голі сраки мені подобаються більше.
Romanoproddi писал(а):Ойробус

evrobus писал(а):Був би присутнім -чуваку в їбло зарядив би.За хамство.І самопіар

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3