Український Клуб - Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club
Все про Volkswagen VW Bus T1 T2 T3 T4 T5 LT Crafter Caddy - технічні параметри, ремонт, сервіс, обслуговування, запчастини, поради по ремонту та обслуговуванню
40 варінт мені теж імпонує.... а тепер залишилось 1. лого у колярі оригінальному 2. VW зліва зробити якось меньш кидачимся, кричащим... можливо як тінь
Продам свого буса у хороші руки... http://auto.ria.com/auto_volkswagen_t4-transporter-pass_14725364.html
stas писал(а): lexussiemess чому повернути і яким чином виділити ?
так краще дивиться а виділити контур букв і колір чуть світліший і фон може сіруватий зробити ... ато білий на кампі не практичний в реалі ... вигоряе ..
моб 096 242 39 60 Саша якщо нема на звязку пишіть на Vaiber або скайп: lexussiemenss
Сильно сложные по цвету и наполнению...нет смысла делать.,...будет не читаемый. Мнений ВСЕГДА будет много. Пускай Костяк примет решение....а все его просто примут.
Ну вы блин даете!!!!!!!!!!!!!43 вариант,только почему бус в развороте?????????????Просто немогу понять!!!!!Зачем столько макетов?????Получился просто бред!!!!!!!!!!!! Короче,когда определитесь и утвердите,Рыжий набереш меня!!!! (я просто )
Будет страшно.............будем боятса! Т-5 АА9477МК 097-семь9ноль-96-семь0;093-998-92-05
макетів дійсно виявилось задофіга ))) ..але білий фон на мою думку непрактичний(мажеться, на фоні снігу не буде видно тіпа маскхалата) Сперечатись не буду...зроблено дуже багато роботи приймаєм рішення ???