Модераторы: Чивас, stas, Мановар
mijki писал(а):Мановар писал(а):Romanoproddi
головне щоб ця тема не перетворилась на Майкі-епопею
Незгоден !Надіймося !!! Що так і станеться !
![]()
Romanoproddi
Так разом можемо поїхати як потепліє .Якраз до літа пассата продаш трохи докладеш і вперед ( або й не докладатимеш
)
довгий високий от з"явився - http://email.autoscout24.de/cgi-bin5/DM ... =228498839 правд трохи замучений але там хоч не намарафечений - юбачиш що то є тай 3200 євро не великі гроші як на буса ...
я ж такий що мента або під розстрєл або під суїцид доведу. я спокійний поки мене не трогають. а зачеплять - то всьо. кінець і кар*єрі і пенсії йому не бачити і посади.
воно ж в мене в молдаван штукатурку оббивати буде в хліві
ну забере на ШП. так нормального юриста і в Суд. а всі витрати як по юристу так і по ШП повісити на мєнта. тут мені навіть пассата не шкода пустити з молотка щоб всіх купити в разі чого щоб одного от такого загнати в куток і Виконавчою добити, коли хату його відбиратимуть. дивись і інші почнуть боятись і в правила вчитуватись.

якщо буде груз - то лише вантаж возити.
якшо пас - то лише пасажирів?
чи якщо пасажир - то можу і вантаж везти?
Може бути.
, не желаеш откупить по цене перекупов? он желает по быстрому сдыхаться отличной машины! Там работы под ЛОБЗИК хватит особенно по ночам мастерить

Romanoproddi писал(а):зарегатись не можливо там
якщо так тоді можна брати і напівтрупака... і бавитися з рік з нимВернуться в Вибір машини. Поради та відгуки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1