Ось така проблема. Дивлюся-дивлюся, і не можу на чомусь зупинитися.
Аргументи такі.
1. Т4 просторий, німець, обслуговування прийнятне. Але - втомлені вони майже всі, рижий металлік у більшості, пусті як бубен, а ціна немаленька.
2. Кадді - свіженький, посадка висока, їде прикольно, але як правило пустий, гідромуфта недешева, насос-форсунки. у бензинових майже всіх чек енджин горить (може й від бензину, як запевняють продавці, а якщо каталізатор? Задоволення теж недешеве).
3. Кангу (кенго): недолік всього один - француз :) Зате найсвіжіша, помірна ціна, фаршу досить багато (саме головне - клімат-кондішн, але як правило і абс є, і єсп, підйомники тощо). Балки з торсіонами вже немає, є проблемні форсунки, але не 400 евро, як в Кадді.
А ну, шановний олл, приведіть свої аргументи за й проти. Що б ви вирішили? Може буде яка свіжа думка.
З.И. Знаєте, я звертаю увагу на найменші дрібниці, і буває так, що вона (дрібничка) багато чого вирішує. От наприклад на цьому форумі я зареєструвався зразу і без проблем, а на рено клубі вже тиждень нічого написати не можу) це насторожує))
З.И.И. Я розумію, що це бусіковський форум, але не потрібно гнобити варіанти - якщо можна, просто тверезі роздуми вголос
З.И.И.И. На Т4 вже їздив, АБЛ 1,9ТД.

* зникнуть ! 
До речі, мій Т4 після мого японця не здавався верхом надійності, на жаль. Тойота ніколи в дорозі не зупинялася, а Т4 на Корчуватому не завівся (як з"ясувалося, маса на стартері пропала). Це дуже підірвало мою в нього віру.