. Та й з таким ЕТ вони будуть під машиною, тобто, вигляд буде, приблизно, як в автобусі Богдан передні колеса 
. Та й з таким ЕТ вони будуть під машиною, тобто, вигляд буде, приблизно, як в автобусі Богдан передні колеса 
(фотки скину ввечері, бо пишу з планшета, а фотки в компі вдома). Міцні (зимою їздив), зі значком VW були відразу, сірий матовий колір. Віддав 3200 грн. Звичайний сірий (нематовий, світлий) колір був за ціною 2800 грн. А 15" такі самі були, здається, 2500 грн.
Sepa писал(а):ОК! Вечерочком закину

. Щас редактирую и кидаю 
. Кстати, это мой предыдущий Течик (1999 г.в., 1,9 ABL, груз-пасс 5+1, шумо-виброизоляция, музыка, центральный замок, переделка, обтяжка, тонировка - всё сам).
. І резина 205/55 R16, тобто, низькопрофільна. І в ями попадав некислі. Хоч би що!
. Там навантаження на диск, здається, 750 кг. Ні, я не агітую за такі диски в жодному разі! Просто маю досвід користування ними і вигляд, наче, нічогоSepa писал(а):Возив. В мене ж будова вдома, хату будую. І резина 205/55 R16, тобто, низькопрофільна. І в ями попадав некислі. Хоч би що!
. Там навантаження на диск, здається, 750 кг. Ні, я не агітую за такі диски в жодному разі! Просто маю досвід користування ними і вигляд, наче, нічого

. Телефончик мій в підпису (тільки не польський
) якщо що
зателефоную, я якраз збирався після нового року до Києва.

Вернуться в Временные темы по Т-4
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1