Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Дякую!
Мы к тебе Вита зашелем, с Деном и Марком 

Толік писал(а):Порозмовляю з місцевим священиком... Тут у нас при костелі є реколекційний будинок, де можна переночувати... близько 30-40 осіб..., але не можна "гудіти"...
"Гудіти" можна на природі...![]()
![]()
Толік писал(а):Справа в тому (глянув в календар), що 11 серпня - це неділя, а в неділю в цьому місці "нема де голці впасти"... Але є інші місця... зараз кину фото

vizit-3 писал(а):Толік писал(а):Порозмовляю з місцевим священиком... Тут у нас при костелі є реколекційний будинок, де можна переночувати... близько 30-40 осіб..., але не можна "гудіти"...
"Гудіти" можна на природі...![]()
![]()
Отлично, заедино и машины покрестим и Клуб освятим от нечисти всякой!
щоб знати коли свята а то болгарки дорогі 

Romanoproddi писал(а):заодно в батюшки календар вимолишщоб знати коли свята а то болгарки дорогі

Толік писал(а): дзвоніть... обсудим![]()
Бо я не завжди буваю на форумі...

vizit-3 писал(а):Толік писал(а): дзвоніть... обсудим![]()
Бо я не завжди буваю на форумі...
А где бываешь?
s" 
Мужики!!! У нас первая "кольцевая развозка" появлась!!! 
vizit-3 писал(а):тогда тебе дорога в Лубны, к Интерпузику, который сыплет соль на раны дорог и забывает про Форум.
vizit-3 писал(а)::ya_hoo_oo: Мужики!!! У нас первая "кольцевая развозка" появлась!!!

Gerc писал(а):А про Карпати забули...

Толік писал(а):..
Але, хлопці...,я в організаторських справах не мастак... (краще сказати зовсім далекий...)
Просто з сім'єю любимо відпочити на природі....

Толік писал(а):... Тут у нас при костелі є реколекційний будинок, де можна переночувати... близько 30-40 осіб...
Чивас писал(а):Gerc писал(а):А про Карпати забули...
Ни в коем случае! Карпаты на сладкое
Тебя подберу по дороге!vizit-3 писал(а):Чивас писал(а):Gerc писал(а):А про Карпати забули...
Ни в коем случае! Карпаты на сладкое
В 2014? Сильно собираюсь быть!Тебя подберу по дороге!
я както в свою уже слабо помещаться стал 
Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3