Модераторы: Чивас, stas, Мановар
!!! Як я не розпинався, як не пояснював, що хочу платити, що я не злочинець, не ховаюсь, суд визнав правоту банку. Найгірше те, що на питання суду "Чому банк не реструктуризовав заборгованість, адже Відповідач звертався неодноразово?", представник відповів: "Банку нічого не відомо про те, що клієнт звертався з цим питанням". А у мене на руках 4!!! заяви з проханням реструктуризувати заборгованість або дозволити погасити прострочену заборгованість і увійти в графік погашень. Питаю банківського юриста в чому справа? Як це - немає заяв? Відповідає: "нічого не знаю, до справи такі заяви не долучені".

Sepa писал(а):Завтра піду пошлю на#.й начальника кредитного відділу (за реструктуризацію), начальника юридичного відділу (за відсутність потрібних документів у справі), з понеділка піду у Верховний суд. Потім буде телебачення, а потім буду розбирати хату
Sepa писал(а):Я тоже на это надеюсь... У меня уже просто спортивный интерес довести до какого-то логического конца всё это

Sepa писал(а):Завтра піду пошлю на#.й начальника кредитного відділу (за реструктуризацію), начальника юридичного відділу (за відсутність потрібних документів у справі), з понеділка піду у Верховний суд. Потім буде телебачення, а потім буду розбирати хату

vizit-3 писал(а):Серега, ну как там?
. Но ещё поборемся! Завтра схожу в банк, поругаюсь и дам понять, что дом им не достанется. Они говорят, что для реструктуризации нужно ввести дом в эксплуатацию, без этого никак типа, а конфисковать землю со стоящем на ней доме - без проблем. Завтра дам понять, что либо мы договариваемся и я плачу дальше, либо участок будет пустой, без дома. Разберу нахрен до фундамента! Пускай конфискуют участок и живут на нём!vit писал(а):завтра буду.
побалакаем
Klaviat писал(а):Ну вот. Так что Sepa не здавайся. На всякий лом есть же свой противовес.
svmpryluky писал(а):http://www.pravo-kiev.com/pravozashhita-na-tv Почитай и другое на сайте , может что то полезное для себя найдеш

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0