колодки так диміли бо їхати треба було
більше 3-ої передачі не получалось всунути
відпустило потім.
Александр писал(а):если хорошие и промазаные тросики и так отпускает. если зимой прихватит - эта приблуда не спасет, тросик можно купить до 100грн.

Мановар писал(а):не надо хаяти... за відгуками - працює... ви поставте спочатку а потім висновки робіть
крутитись на місці
то так попускає 
Толік писал(а): що цього року будуть проблемки з самим тросом, хоча вторік поставив новенький.
Мановар писал(а):Вот вкрав з бусру, ідея супер
Толік писал(а):все працювало не надто довго.

як, і машина цілу ніч не стояла на ручніку, допомогла монтіровкаgarmas-vitaliy писал(а):та забийте ви на ручнік зимою![]()
хоча мені він требакрутитись на місці
то так попускає
та -та!!!
крутитись на місці
то так попускає
[/quote]
. А в нас в центрі така площадочка! Асфальт і десь 300х200 м 
вчора їду - дорогу перекрили. ну злий як собака. Лехус джип переді мною став і думає.
поки він думав - я його об*їжджаю -ручнік зажав - на місці на 360 розвернувся і їду назад. в чувака очі ось такі були 
Sepa писал(а):хоча мені він требакрутитись на місці
то так попускає
. А в нас в центрі така площадочка! Асфальт і десь 300х200 м
[/quote]
danilyuk писал(а):Покупай потом машину,у любителей с ручником крутится.Мало ли что еще вытворяли с ней.
Зато все пишут,не бит,не крашен,бережная эксплуатация![]()
![]()
![]()
Ладно,на рабочей так страдать......

Толік писал(а):З першими морозами після мокроти помітив, що цього року будуть проблемки з самим тросом, хоча вторік поставив новенький. А при плюсовій температурі працював на "5+"...
,
дякую. завтра собі зроблю. бо блін паленими колодками сьогодні знову смерділо. десь попала волога а я в поворот входив з ручніком - так і колодки зажалоВернуться в Тормозная система и сцепление
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0