Модераторы: Чивас, stas, Мановар

, а, продавати жаба душить, бо вклав купу бабла. Двигун, ще не турбував, зато все іньше по повній. Коробка передач-г..но, мізки хворі на параною. Як би я, стільки бабла вклав у свого Шульца, він би в мене був би в позолоті. Друже не купуй барахло!
бо прочитав як вони Фольксваген обзивають і не змігстриматись щоб підсрачник не написати на жОпель

та перше повідомлення моє було відповіддю на образу Фольксваген 
Romanoproddi писал(а):ну як завждита перше повідомлення моє було відповіддю на образу Фольксваген

ODV_t4 писал(а):Я балдею від того від того відео![]()
с пляской вокруг машины
. Вспоминаю аж дрожжжж по телу. А вобще у товарища был рено трафик CDI, 2 года отездил без проблем пока на крышу не положил по пьяне. У другого товарища был рено мастер тоже CDI без нареканий. Хоть и есть народная мудрость "Все что заканчивается на :О: - то все гавно". (Рено, Пежо)Romanoproddi писал(а):ще відгуки.
зайшов на форум Опеля - забанилибо прочитав як вони Фольксваген обзивають і не змігстриматись щоб підсрачник не написати на жОпель
![]()
![]()

wolf писал(а):а коли купиш, та пiдеш опьять до них-не забудь нiк помiнять та краiну![]()
![]()

Бамбр писал(а):wolf писал(а):а коли купиш, та пiдеш опьять до них-не забудь нiк помiнять та краiну![]()
![]()
Хитрый план, такой хитрый... //_-)

"wolf писал(а):Це для того , щоб прийняли його, бо як вiн потiм буде форсунки мiнять, треба розузнать же в жопельовцiв шо та як. Тут нiхто не пiдскаже. ак як на том вiдео-тоже не варiк!!!
Klaviat писал(а):
шановний.
дякую.Klaviat писал(а):
интересно только по расходу как 

Вернуться в Вибір машини. Поради та відгуки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2