Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Interuzik писал(а):Сьогодня созвонився з школьним товаришом,вроді в мойому екіпажі поповнення + 4 чоловіка, ближче до зустрічі знатиму точно,тоді і впишу.
Добавь в подпись, ок? 

!!!??? ВОДКУ БЕРИТЕ!!!!!!!!!

Interuzik писал(а):1. Vizit-3 + панi Vizitova + "Рыжая Sony"Т-3.(Харьков) + сестра.
2. Рудий+пані Руда+найменша Руденька(5років)+17річний син Рудого+ 17річного Рудого+синій танк(ластівка)+причіп "Скіф М1"(Киев)
3. Мановар со своими девченками + Т-4(Файне місто Тернопіль)
4. Марко Львiвський (мабуть не сам) причiпом до екiпажу Мановара(Львов)
5. Interuzik ...+ пані Люба+сина Жека +Вова+Світлана+Іра+Ігорьок+ срібна буся пасажир ( 8+1 )+(відро горілки)+(бідон води)---пока все....(Лубны - трасса Киев-Харьков)
6. DEN-V(+2 )
7. Or4ik (екіпаж компанується)
8.DILAS (під ?)
9. igor.lisyukov +3
10.kottt(Евпатория)
11.Zoro78(Крым)
12.TYP255 "Еду в полном составе (я+жена+две дочки+собака+кошка+шиншила+кролики= Рамзес-банд. Рыбок брать не буду, а то сново уплывут к туркам...)"
14. petriev + дружина Т-4(Мариуполь), возможно с детьми.
15. Aleksey(Крым) + жена
Interuzik писал(а):1. Vizit-3 + панi Vizitova + "Рыжая Sony"Т-3.(Харьков) + сестра.
2. Рудий+пані Руда+найменша Руденька(5років)+17річний син Рудого(без пари)+синій танк(ластівка)+причіп "Скіф М1"(Киев)
3. Мановар со своими девченками + Т-4(Файне місто Тернопіль)
5. Interuzik ...+ пані Люба+сина Жека +Вова+Світлана+Іра+Ігорьок+ срібна буся пасажир ( 8+1 )+(відро горілки)+(бідон води)---пока все....(Лубны - трасса Киев-Харьков)
6. DEN-V(+2 )
7. Or4ik (екіпаж компанується)
8.DILAS (під ?)
9. igor.lisyukov +3
10.kottt(Евпатория)
11.Zoro78(Крым)
12.TYP255 "Еду в полном составе (я+жена+две дочки+собака+кошка+шиншила+кролики= Рамзес-банд. Рыбок брать не буду, а то сново уплывут к туркам...)"
14. petriev + дружина Т-4(Мариуполь), возможно с детьми.
15. Aleksey(Крым) + жена
Анка(от Рыжего) писал(а):на своєму Т4, в клубах не зареєстровані

Interuzik писал(а):Анка(от Рыжего) писал(а):на своєму Т4, в клубах не зареєстровані
так то вже ваше упущеніє.
хоча знають за клуби і інтернетом користуватися вміють.
danilyuk писал(а):Интересна тема!Думаем приехать к вам в гости.Выезжаем из Москвы в Хмельницкую обл.,а оттуда хотим к вам.Как говорится от одного клуба к другому.Подскажите,кто с запада(Ровно,Луцк) будет двигаться?Может вместе поехали бы.

!Лошара я блин 066 328 96 08danilyuk писал(а):Интересна тема!Думаем приехать к вам в гости.Выезжаем из Москвы в Хмельницкую обл.,а оттуда хотим к вам.Как говорится от одного клуба к другому.Подскажите,кто с запада(Ровно,Луцк) будет двигаться?Может вместе поехали бы.

danilyuk писал(а):ААААА!Лошара я блин 066 328 96 08

Вернуться в Клубні зустрічі, поїздки
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 0