Український Клуб - Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club
Все про Volkswagen VW Bus T1 T2 T3 T4 T5 LT Crafter Caddy - технічні параметри, ремонт, сервіс, обслуговування, запчастини, поради по ремонту та обслуговуванню
Доброго ранку всім.Є питання чому прога скидує пнель управління(17)"слишком много ошибок,связь прервана"Може через перехідник компорт-юсб,бо компорта в мене на компютері немає.А шнур закінчється на компорт,тому використовую перехідник."А ще цікаво що дає мені (панель управління -17)що відображиться з допомогою нього
я в електрика підлюкачав тільки щиток приборів можна прошити,я прошивав датчик температури,а то постійно підніметься до 9- і впаде назад,а тепер все правда задоволення не з дешевих 450 грн
VW T4/2001/7+1/1.9TDABL/косой/ bike:White WOLF http://vkontakte.ru/schumacher007
Ну то добре що шнурок щось баче на абл.Але чому в мене прога викидує "слишком много ошибок,связь прервана"прицьому знайшло блок17.Які є припущення.А ще чи покаже прога обороти двигуна ,температуру і т.д.
А подскажите мне что с прибркой можно ваг-комом делать. Мне все возможности интересны! А еще интересно как на TDI с маршрутным компом сервисные интервалы сбрасывать. Буду очень благодарен!
T4 Caravelle AAB 1992г. 89200214001 Александр. Родной город Рiвне.
Привіт Сашко. Попробуй при включеному зажиганню включити "сброс суточного километража"появиться "oil не виключаючи кнопку сброса суточного кілометража,кнопкою настройки часов
або хвилин "клацаєш"допоки не появиться ------.Далі знову суточний пробіг і одночасно кнопкою хвилин або години.Я на 1.9 і на 2.5 своїм селянам повиставляв.Вони на мене як на мале пиво дивилися...Нічим не цікавляться про свої машини.