TYP255 писал(а):Маю добротній двигун для твого бусіка ( HEMI V10) 470к.с. та 800Нм. То як спробуэш?
Де це ти такого ЗВІРЯ нарив?

TYP255 писал(а):Маю добротній двигун для твого бусіка ( HEMI V10) 470к.с. та 800Нм. То як спробуэш?

Y-key писал(а):ну і свіженьке фото з бровочкою)))
и то как закреплено к кузову,????????

Y-key писал(а):Друзі мотор мій втикнув знову звук металевий із сторони поршнів!!!
треба розбирати.....то піздець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
беру каністру бензину і йду палити ту машину!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Gerc писал(а):Y-key писал(а):Друзі мотор мій втикнув знову .....
Y-key друже в тебе дійсно якась полоса, але не розстроюйся то є техніка, все буде

Y-key писал(а):беру каністру бензину і йду палити ту машину!!!
тримайся і не розстраюйсяY-key писал(а):.....беру каністру бензину і йду палити ту машину!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Y-key писал(а):друзі дякую за підтримку!!!!!
я буду продовжувати працювати над своїм проектом, і хай він буде прикладом і поштовхом так само любити свої бусіки як я свій!!)))

kds писал(а):куда мне старому податься...
вот и я о том подумал 
Y-key писал(а):новий рівень 1.9тді АФН і витяну з нього 150 -160 кобил які будуть його тянути як навіженого!!)

но прочитал ещё последнюю страницу понял, что нервы на пределе из-за капризов техники! Ну ничего держись!!! думаю победишь и всё будет
а темку обязательно дочитаю
Решил и свой бусик выставить в теме клубных тачек

и ты первый первопроходец на просторах темы моего течика,....ох....везде успеешь

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0