6 литров, 5 литров, 8 литров......а таг не хотите - трасса - 9-10 литров лето, город - 12
а зимой и до 15 литров по городу а траса 10-12

6 литров, 5 литров, 8 литров......
дим-димыч писал(а):это чё ,бензинка

, это хорошоСергей Вишнёвый писал(а):Поставил модную прибрку, теперь вижу - средняя за месяц 7,6 л/100 км.
дим-димыч писал(а):Сергей Вишнёвый писал(а):Поставил модную прибрку, теперь вижу - средняя за месяц 7,6 л/100 км.
режим какой?
дим-димыч писал(а):а городской какой расход ?
leshiy_40 писал(а):дим-димыч писал(а):а городской какой расход ?
Добився не більше літра на тиждень.(ну, чи коло того)

Сергей Вишнёвый писал(а):Поставил модную прибрку, теперь вижу - средняя за месяц 7,6 л/100 км.
как называется сколько стоит 
leshiy_40 писал(а):дим-димыч писал(а):а городской какой расход ?
Добився не більше літра на тиждень.(ну, чи коло того)
Це ти про горiлку, чи про коньяк?

я в бак заливав максимум 96 літрів і то за 2 підходи, 1 раз 80 літрів соляра пінится заправщик плюється, відїхав пару метрів поманеврував і знов на дозаправку і ще 16 з копійками влізло, на заправку їхав лампочка світила давно майже на 0 булоandriy77777 писал(а)::pri_vet:-: я в бак заливав максимум 96 літрів і то за 2 підходи, 1 раз 80 літрів соляра пінится заправщик плюється, відїхав пару метрів поманеврував і знов на дозаправку і ще 16 з копійками влізло, на заправку їхав лампочка світила давно майже на 0 було
шумахером на хвості 140 стабільно а місцями і 160 думав шо масла візьме
але всьо гуд карміліца ще жива розхід получився 7.5 думав візьме більшеМановар писал(а):andriy77777 писал(а)::pri_vet:-: я в бак заливав максимум 96 літрів і то за 2 підходи, 1 раз 80 літрів соляра пінится заправщик плюється, відїхав пару метрів поманеврував і знов на дозаправку і ще 16 з копійками влізло, на заправку їхав лампочка світила давно майже на 0 було
переднім лівим колесом ще на 2 цегли заїхати треба було, ще пару літрів би добавив![]()
я заливав 100 як пер на море

Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3