Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Славіша писал(а):Тема дуууже цікава.
Доповню:
1. На передніх дверях під ручкою стоїть собачка, яка власне і відкриває двері - підходійшла від ВАЗа (але потрібно просверлити більший отвір під вісь кріплення).
2. Колісні диски на 15 від мерса.
RAMZES писал(а):А пружини куди ставлять на зад чи перід? як довго ходять шруси від пассата? як з робочим циліндром щеплення? прибори як втулити від гольфа-джети-пассата? термодатчик від вісімки, а чи не жаркувато буде мотору? Окрім гайки більше нічого ставити не бажано. тема цікава і якщо я не помиляюсь така вже є, на мою думку запчастини зроблені рассєйським напілніком не бажано ставити собі в машини.
Fashh писал(а):RAMZES писал(а):А пружини куди ставлять на зад чи перід? як довго ходять шруси від пассата? як з робочим циліндром щеплення? прибори як втулити від гольфа-джети-пассата? термодатчик від вісімки, а чи не жаркувато буде мотору? Окрім гайки більше нічого ставити не бажано. тема цікава і якщо я не помиляюсь така вже є, на мою думку запчастини зроблені рассєйським напілніком не бажано ставити собі в машини.
Пружини на ЗАД! ШРУСи б/у з пассата ходять значно довше ніж нові з EXIST.! Прибори взаємозамінні бо датчики однакові! Гайка в мене стала точно в "западліцо" з штоком ступиці і все чотко! А на рахунок москальських запчастин я скажу так:"Путін ХУ ЛО але їхати треба!!!" І тимчасово допускається використання москальських запчастин.
father igni писал(а):3. Задні пружини – ГАЗ 24, ГАЗ 21, РАФ
вони мякші? чи прочніші за орігінал?
father igni писал(а):да, тема мягких задних пружин актуальна
Славіша писал(а):Все рівно за стільки років росавтопром нового крім ГАЗХЕЛЯ не придумав.
Вернуться в Альтернатива и установка запчастей, что подходит с других марок автомобилей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0