Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Serega_S писал(а):Сегодня только общался с дядькой одним, он возит товар на фоззи и сильпо, все нормально никаких распоряжений не было, единственное что, очереди на границе.
Trium писал(а):особо злорадствующим красно-черным флажочникам рекомендую купить отдельный монитор и включить на нём трансляцию какой-нибудь захудалой набережной где-нибудь в судаке\коктебеле\новом свете и кайфовать от малочисленности народа в кадре
мені не Криму як місця відпочинку не шкода , а шельфу газо та нафтоносного . 90 % котрого при юще румунам просрали в суді ,а залишки кацапня отжала , ну бажають ті кримчаки в кацапії жити , та і юх з ними ,. нехай шельфа повернуть та всеsobakabarabaka писал(а): Не хочете їхати в Крим то й не їдьте нефіг рвати голянку
trabant писал(а):ну бажають ті кримчаки в кацапії жити , та і юх з ними
crayfish писал(а):Дійсно - цікаво почути очевидців, а то у нас показують порожні прилавки в супермаркетах і ціни, вищі за київські, а за східним кордоном кажуть про молочні ріки з кисільними берегами...
leshiy_40 писал(а): ціна питання кирдик пукіна.
Рыжий Мне вот интересно, кто, туда теперь поедет с Украины? Я лично, пока Крым обратно не станет Украинской территорией -ни за какие пряники не поеду. Тем более на границе еще стоять по 18-20 часов. А эти сказки о том,что все осталось как и прежде
ВалераК59 Я езжу к друзьям а не к ПРЕЗИДЕНТАМ и НАЦИЯМ !!!!!!!!!!!!!
sobakabarabaka Нафіг зайопувать людей тими туристами, пустими пляжами і пустими прилавками, ну прямо, як маленькі діти у садочку Не хочете їхати в Крим то й не їдьте нефіг рвати голянку
leshiy_40 Одне, що татар шкода, але прийдеться потерпіти
crayfish Я радий, що кримчани мають що їсти та пити, хай так і буде, час покаже, як краще. Але я вважаю, що Крим має бути автономією, питання автономія абсолютна, чи у складі якої країни - але то таке. Як захочуть люди - самі виберуть Україна чи Росія, а може і взагалі - Туреччина
Леонiд Х писал(а)::nez-nayu: Провелиб референдум так як потрібно було - по закону, от тоді побачилиб, як воно на справді. А так, це все балачки, про маханя після драки.
Serega_S писал(а):наскiльки менi вiдомо референдум пройшов за всiма свiтовими правилами. а ще порада не дивiться зомбi-ящик i не читайте зомбi сайти.
я особисто вiрю тiльки першо-джелелу!
Вернуться в События, факты, комментарии
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2