Для рекламодателей

Модераторы: stas, Мановар

Для рекламодателей

Сообщение stas » 18 мар 2013, 02:53

Форум створювався для спілкування однодумців, клубнів, прихильників, теперішніх, колишніх та майбутніх власників та фанатів автомобілів марки Volkswagen. Зокрема бусиків та інших габаритних транспортних засобів німецького концерну VW/

Тому головне зауваження при розміщенні інформації комерційного типу чи просто об'яви - ми не сайт безкоштовних оголошень, і все має бути в міру, прозоро та зрозуміло для форумчан. Різного роду пропозиції по розміщенню платної або обмінної рекламної інформації вітані, але не є життєво необхідними.
В зв'язку з браком часу, прохання не питати про статистку форуму, рейтинги та інше, а всю необхідну статистичну інформацію по нашому форуму брати або з вільних джерел, або використовувати покази лічильників внизу нашої сторінки.

Всі отримані за об'яви кошти (чи спонсорську допомогу) спрямовуються виключно для розвитку нашого форуму та клубного руху - "Українського Клубу - Форуму Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club".
З приводу реклами та об'яв на форумі пишіть або мне в приват stas або на асю в профілі stas . Не гарантую моментальну відповідь, є свої справи, але відповім по можливості як якнайшвидше.
---------------------------------------



Головні зауваження до текстового змісту тем - повна заборона (без погодження адміністрації) вкладання будь яких посилань (гіперактивних чи просто текстових) на зовнішні сайти, які містять ознаки комерційності для безкоштовної комерційної рекламної теми (у розділі Рекламная пауза) або приватного оголошення (у розділі Барахолка) чи коментаря у вже створеній темі. Також забороняється вставляти картинки, фото та аватари, які можуть мати ознаки комерційності (логотипи, картинки з ВЕБ-адресами, та інше). Ця заборона стосується як розміщення в темах, повідомленнях, так і забороняється використовувати такого роду посилання чи картинки у підписах та на аватарі.
Акаунти-порушники та неправильно оформлені теми можуть видалятися без попередження.

Дозволяється розміщувати посилання (будь-якого типу) лише на сайти приватного змісту (соцмережі, блогі, фотобанки та подібне).

Також дозволяється розміщувати текстову комерційну інформацію не великого об'єму (10 рядків) виключно інформаційного типу і виключно у розділі Реклама. Можна вказати лише контактні дані, адресу та телефони і карту проїзду без гіперпосилання на сторонні ресурси..

Якщо хочете розмістити фотографію, яка розташована на комерційному сайті, то це можна зробити двома типами - розміщенням фото на фото-хостингу (чи приватній сторінці) з відповідним гіперпосиланням, або завантаженням сюди.


Умови розміщення на форумі комерційної та приватної рекламної інформації та оголошення :

Варіант 1. - обмін на банер або кнопку на вашому сайті.
Скрытый текст: показать
Встановивши нашу кнопку у себе на головній сторінці вам дозволяється один раз на тиждень згадати в своєму повідомленні чи коментарі комерційне посилання на свій сайт.
Комерційні посилання у назві теми, підпису чи аві або комерційне посилання шляхом картинки чи банеру таким чином обміну не дозволяється .
Берете код кнопки тут -

<a href='http://www.vw-bus.org.ua/forum' target='_blank' title="VW-BUS.org.ua - Украінскій Клуб Любителей Немецких бусиков
Volkswagen" ><img src="http://www.vw-bus.org.ua/pix/logo/vw_logo_club_wo.jpg" align="center" border=0 alt="VW-
BUS.org.ua - Украинский Клуб Любителей Немецких бусиков Volkswagen"></a>--> .

Прописуєте код на свою сторінку.
Виглядає наступним чином - Изображение
Перевіряєте активність та роботу кнопки з посилання на нас, і вже після цього розміщуєте своє повідомлення (чи коментар) з активним комерційним посиланням, при переході по якому можна побачити у видимій частині вашої сторінки нашу кнопку. Одночасно на початку свого повідомлення вказуєте наступний текст "Обмінна кнопка"


Варіант 2. - велика інформаційна кампанія чи банер
Скрытый текст: показать
Не секрет, що авто-клубні інтернет-форуми вважаються однією з самих поширених та ефективних платформ для проведення Піар-акцій та цільових рекламних кампаній. Подібні Піар-заходи дозволяють не лише знайти нових клієнтів та підтримувати зв'язки з постійними клієнтами, але і розширювати базу даних потенційних клієнтів безпосередньо серед цільової аудиторії. Учасники вузькоспеціалізованих автомобільних клубів, досить часто, є справжніми фанатами своїх автомобілів і завжди зацікавлені в нових пропозиціях для своїх улюбленців. Їх цікавлять такі питання як ціни на певні групи товарів, строки доставки, якість та перелік послуг що можуть надаватися, ексклюзивні пропозиції для своїх автомобілів та інші умови співпраці. Крім того, досить часто потенційний клієнт перед придбанням автомобіля конкретної марки, шукає потрібну інформацію (як-то якість автомобіля, характеристики, умови придбання, доставки та обслуговування ) саме на вузькоспеціалізованих ресурсах, якими зокрема і являється авто-клубні інтернет-форуми. Тому у рекламодавця є можливість спілкуватися безпосередньо з потенційними клієнтами, заявити їм про себе та запропонувати свої послуги.
Ви можете зробити це замовивши показ Вашої інформації на нашому ресурсі — інтернет-форумі Українського Клубу Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen.

Ми пропонуємо декілька варіантів такого інформування на нашому форумі. Основний — це розміщення банерів. Розмістити ваш банер можна декількома способами.
1. Статичне розміщення (статика) — це розміщення Вашого банера на певному місці якій показується постійно - на весь період рекламної компанії.
2. Динамічне розміщення (динаміка) — це розміщення Вашого банера на певному місці якій змінюється з іншим банером у відповідних пропорціях — режимах ротації (75%, 50% або 25%). Тобто наприклад з 1000 разів сумарної кількості показів, Ваш банер буде показаний 750, 500 або 250 разів.

Крім того, можливі варіанти розміщення банерів або на всіх сторінках форуму — тобто банер буде показаний (статичний чи динамічний варіант) на всіх сторінках, у всіх рубриках та у всіх розділах форуму, або вибіркове розміщення банера - тобто розміщення лише у певних розділах або рубриках (чи у декількох рубриках на вибір).

-----------------
Вартість розміщення статичного банеру на всіх сторінках форуму :

Розташування та розмір банерного місця --- Ціна за місяць розміщення :

Над шапкою форуму, 1 позиція, (всі сторінки форуму) 100%х40, статика 100% --- 1500.00 грн.
Позиція 3, (всі сторінки форуму) 100%х90, 100%х60, статика 100% --- 1300.00 грн.
Позиція 3, (всі сторінки форуму) 760х90, 790х60, динаміка 1/4 - 25% --- 400.00 грн.
Позиція 3, (всі сторінки форуму) 468х90, 468х60, динаміка 1/4 - 25% --- 350.00 грн.
Позиція 3, текстове повідомлення, (всі сторінки форуму) 468х60, динаміка 1/4 - 25% --- 200.00 грн.
Позиція 4 або 5, (всі сторінки форуму) 760х90, 790х60, динаміка 1/4 - 25% --- 350.00 грн.
Позиція 4 або 5, (всі сторінки форуму) 468х90, 468х60, динаміка 1/4 - 25% --- 300.00 грн.
Зображення банерів у певних розділах (крім першої сторінки) форуму, коефіцієнт --- від 0,5
Спонсор розділу (логотип на головній сторінці біля розділу форума) --- 500,00 грн.
Комерційна тема (включно будь яких гіперпосилань на комерційні сайти) --- 200,00 грн.
Закріплена зверху комерційна тема --- 350,00 грн.
Ваш цілий комерційний розділ (Дозволяє вести декілька ваших тем) --- 400,00 грн.
Гіперпосилання на комерційні сайти у повідомленнях, у ніку та на аватарі --- 150,00 грн.


Знижка при оплаті за 3 місяців – 10%, при оплаті за 6 місяців – 20% , при оплаті на 12 місяців — 40%. Знижка на банери позицій 3-6 постійним членам клубу з кількістю повідомлень більше 500 — 50%., або інші договірні варіанти.

Інші можливі варіанти розміщення не є стандартними та обговорюються окремо : над повідомленнями, під повідомленнями, після першого повідомлення, після кожного повідомлення крім першого, під вікном швидкої відповіді, під списком форумів, під аваторою.

Можемо запропонувати додаткові види рекламних оголошень та повідомлень контекстного типу виходячи з потреб та особливостей Вашого конкретного рекламного проекту (бігуча строка, ведення рекламних тем, фіксування рекламних тем у списку, просування оголошення комерційного характеру), одноразові або короткострокові акції та пропозиції, інші виду співпраці нашого форуму з Вами.


Розмір файлу банера в в залежності від розміру в пікселях :
100%х40 до 30 КБ
100%х90, 100%х60 до 35 КБ
760х90, 790х60 до 35 КБ
760х40, 468х90, 468х60 до 25 КБ
150х40 до 10 КБ
88х31 до 5 КБ
Формати: GIF, JPG, PNG

Звісно ціни орієнтовні, і виходять з аналізу трафіку сайту та з пропозицій на ринку. Якщо Вас не влаштовують якісь умови чи розміри або маєте інші пропозиції співпраці, напишіть мені, я сподіваюсь, ми зможемо домовитися.

1-header_size.jpg
---
2-footer_size.jpg


Варіант 3. - Корисні теми
Скрытый текст: показать
При публікаціях, які корисні форумчанам ( публікація великих фото-техно чи відео звітів, або інша реальна допомога чи знижки для клубнів), зі згодою Ради Форуму можна буде розмістити деякі з варіантів інформаційної кампанії безкоштовно.


Варіант 4. - Рекламні теми
Скрытый текст: показать
Дозволяється створювати рекламні теми комерційного характеру з умовою відсутності у повідомлені будь яких гіперактивних посилань, текстових ВЕБ-адрес чи із зображенням картинки (та фото) з ВЕБ-адресою на зовнішні комерційні сайти лише у розділі "Рекламна пауза" .
Дозволяється розміщувати Назву, контактну адресу, прізвища, телефони та картинку із картою знаходження.
Об'єм повідомлення не має перевищувати 500 символів.
Забороняється "апати" теми такого змісту частіше одного разу на тиждень.


 !   Адміністратор :

Теми оформлені не належним чином, або без встановлення обмінної кнопки будуть на тиждень (час для вирішення обміну чи оплати) переміщуватися у скритий розділ, якій бачать лише адміни та модери. Ці теми будуть зберігатися протягом тижня для можливого відновлення, після чого автоматично видаляються.

Акаунти-порушники можуть видалятися без попередження.

Повідомлення оформлені не належним чином, можуть видалятися без можливостей поновлення.


Оплатити можна будь-яким зручним способом, які вказані в темі про добровільні внески тут - viewtopic.php?f=110&p=124527. Після оплати скинути мені данні про оплату - дата і сума.
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
Аватар пользователя
stas
Адміністратор
 
Сообщений: 9688
Зарегистрирован: 11 авг 2009, 21:57
Откуда: Івано-Франківськ
Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Re: Для рекламодателей

Сообщение serg1308 » 10 авг 2017, 23:55

Всім привіт!!!
Підскажіть, будь-ласка, що з моїм щепленням на WV T-4. Рушає з місця нормально, перша, друга, а на третій передачі перестає набирати швидкість, обороти двигуна збільшуються, а на привід не передається. На четвертій і п'ятій картина ще гірша, на тахометрі обороти зростають, швидкість набирається дуже повільно. Що глючить, диск щеплення?
serg1308

 
Сообщений: 3
Зарегистрирован: 10 авг 2017, 23:42
Модель и год выпуска машины: WV T-4
Тип двигателя и объем: ACV 2.5

Re: Коробка передач, щеплення

Сообщение serg1308 » 10 авг 2017, 23:58

Всім привіт!!!
Підскажіть, будь-ласка, що з моїм щепленням на WV T-4. Рушає з місця нормально, перша, друга, а на третій передачі перестає набирати швидкість, обороти двигуна збільшуються, а на привід не передається. На четвертій і п'ятій картина ще гірша, на тахометрі обороти зростають, швидкість набирається дуже повільно. Що глючить, диск щеплення?
serg1308

 
Сообщений: 3
Зарегистрирован: 10 авг 2017, 23:42
Модель и год выпуска машины: WV T-4
Тип двигателя и объем: ACV 2.5


Вернуться в Рекламная пауза

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1