вот уроди...ну впринципі я це представляв але ніколи не бачив
вот уроди...
низький уклін!! ото справжній патріот!!! замахала та скотобаза 
то є скотина. не той розвиток фізіології і розумових здібностей, зато дуже розвинений сосатєльний і хвататєльний рефлекс.
Polehan писал(а):Romanoproddi
так то воно так, але такими методами ти опускаєшся до його рівня, деградація, а то вже не рух в перед, до світлого майбутнього
Polehan писал(а):реба вирішувати питання в правових рамках.
Мановар писал(а):Polehan писал(а):реба вирішувати питання в правових рамках.
це ти кому говориш? тому бидлу що на дорогах стоїть?
ти з коброю зустрічався?
я мав один випадок і більше не хочу

Мановар писал(а):Polehan писал(а):реба вирішувати питання в правових рамках.
це ти кому говориш? тому бидлу що на дорогах стоїть?
ти з коброю зустрічався?
я мав один випадок і більше не хочу
Ти тут більше працювати не будеш, - запевнили чоловіка даїшники
7 лютого 2013 року, близько 9.30 ранку. В будівлі Кабінету Міністрів о 10-й годині має відбутися розширене засідання Кабінету Міністрів за участю Президента України Віктора Януковича. Працівники ДАІ в в грубій формі примушують хазяіна автомобіля, який торгує кавою на вул.Інститутській, припинити торгівлю і забрати машину. По вул.Інститутській пролягає маршрут слідування Президента на засідання Кабміну.
http://blogs.lb.ua/maks_levin/190880_da ... n=mainitem
Polehan писал(а):а мені мужик не сподобався. таких лікувати треба.
Polehan писал(а):а мені мужик не сподобався. таких лікувати треба. треба вирішувати питання в правових рамках. шо буде як кожен візьметься за штахету і буде нею махати на право і на ліво?
ЗІ нагнуть мужика нормально, посадити?- навряд
И Вы скажете за что хвататься за штакетник или за трубу!!!!!!!! 
svmpryluky писал(а):Polehan писал(а):а мені мужик не сподобався. таких лікувати треба. треба вирішувати питання в правових рамках. шо буде як кожен візьметься за штахету і буде нею махати на право і на ліво?
ЗІ нагнуть мужика нормально, посадити?- навряд
А ты когда нибудь судился с ГАИ. Приходишь в суд 1...2..3..4...5 раз , а потом судья принимает решение в пользу ответчика(им бюджет пополнять нужно) , и если Вы не согласны у Вас есть 10 дней для обжалования . А мне ехать только в Чернигов 170 км в одну сторону. Вот и правовые рамки ВАШИИ Вы скажете за что хвататься за штакетник или за трубу!!!!!!!!
Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3