Український Клуб - Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club
Все про Volkswagen VW Bus T1 T2 T3 T4 T5 LT Crafter Caddy - технічні параметри, ремонт, сервіс, обслуговування, запчастини, поради по ремонту та обслуговуванню
От вирішив і я ділитись фотками та власними спостереженнями про європейський лад, та їх життя. Тут фото з перших рейсів, далі будуть ще фото та коментарі. прохідна заводу, де я вантажився (Німеччина)
це австрійський автобан... чистота та пордок.
з"їхавши з автобану, я попер через гори, так було швидше.
дороги скрізь якісні
Збудись, могутня Україно! Козацьке плем'я, стань на змаг Туди, де сонце, де вершини, Де перемоги йде Твій шлях.
Одного разу, при перетині Австрії транзитом, я заночував на території національного природнього парку Калькальпен, Калькальпен, вікіпедія, раптово вночі температура опустилась нижче нуля та почався снігопад... схема ділянки парку, де я паркувався на ніч
тут автобан почистили...
а тут ділянка простої дороги, де ще не встигли почистити сніг, замітає все моментом!
Збудись, могутня Україно! Козацьке плем'я, стань на змаг Туди, де сонце, де вершини, Де перемоги йде Твій шлях.
Посмотрел фотки и всё больше возникает желание сесть и ехать , ехать ехать ехать, а когда кончится топливо, вылезти из машины и идти , идти, идти, подальше от этой страны.