stas писал(а):Mopo3 писал(а):Andriy_123
Чем снимаешь,на какую пленку?
Поясни зміст використання плівки ?
В наш цифровий час такої мороки з проявниками та закріплювачами не можу пояснити..
Я можу пояснити такий менінгіт лише саме ностальгією... Сам років з 25 тому бавився з Зенитом,Сменою, ФЕД-ом... . Зараз купив дзеркалку та згадую нюанси... Все забулося...
А все обладнання як закінув у гараж (збільшувач, ліхтар, глянцевач, ванночки та пінцети)
П.С. Фотки гарні !
П.С. Не хочеш тему розпочати про нюанси фотографування - витримку, діафрагму та інше .
Так скалалось просто. Починав з плівки, років 10 назад, потім цифру купив Сanon 20D, але на оптику грошей не вистачило

. На плівку подобається сам процес і тримати техніку в руках

Комплект професійної цифри, особливо оптика коштує як половина чи навіть цілий Т3, немаю на то грошей і потреби
З плівки старенький Nikon F301 неавтофокусний і середній формат (широка плівка) Киев 60 з комплектом оптики. + Сканер для стандартної 35мм плівки, а от для широкої хочу купити, але фінанси поки не дозволяють, у знайомої сканую за гроші.
В Києві з плівкою простіше, є де купити, проявити. Колір і ч/б. Сам не проявляю, хотів, але на пару років покинув фотографувати, тому до того не дійшло. Купив іржавий Т3, всі вільні гроші на нього йдуть
Скажемо так, це не класична аналогова фотографія (хоча, є такі хто цим живуть), а гібридна: знімаю на плівку, сканую, невелика ретуш, цифровий друк.
Тему відкривати немає сенсу, для цього є інші форуми.
Поки мій бус не фотогенічний, шукаю авто-фотомодель для зйомки

У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.