Romanoproddi писал(а):вот блін - всі втікти хочуть. а тут шо? це для того наші діди воювали щоб криміналу віддати самі род.чі землі?? саму багату країну??.
та тут порядок навести можна - почність зі своєї хати і свого подвір*я. а потім будемо говорити далі
Махновец писал(а):Romanoproddi писал(а):вот блін - всі втікти хочуть. а тут шо? це для того наші діди воювали щоб криміналу віддати самі род.чі землі?? саму багату країну??.
та тут порядок навести можна - почність зі своєї хати і свого подвір*я. а потім будемо говорити далі
Я вчера начал наводить порядок со своего буса. Помыть решил . Заехал в сугроб где никто не ходит, ну шоб от стекающей води льда не образовывалось и никто не нае... ..хал в лужу. Так один борец за красоту снежного пейзажа начал кричать шо я возле дома мойку устроил.
crayfish писал(а):А ще в Польщі і в Німеччині є вкрай класна штука - мийка самообслуговування! Кидаєш монетку в апарат, .....
crayfish писал(а):це ділянки почищеного автобану - сніг згрібають відвалами і одразу солять
гранулами білого кольору - вроді це чиста сіль, але весь сніг\лід моментально
топиться і складається таке враження наче на вулиці плюсова температура...
Чивас писал(а):crayfish писал(а):А ще в Польщі і в Німеччині є вкрай класна штука - мийка самообслуговування! Кидаєш монетку в апарат, .....
В Киеве такое тоже есть! Кто пожелает, 25 февраля покажу!crayfish писал(а):це ділянки почищеного автобану - сніг згрібають відвалами і одразу солять
гранулами білого кольору - вроді це чиста сіль, але весь сніг\лід моментально
топиться і складається таке враження наче на вулиці плюсова температура...
То похоже технологии которые у нас применяют только на взлётнопосадочных полосах в аэропортах! А там внедрили и в повседневную зимнюю жизнь!
Мановар писал(а):crayfish
Віталік, а як ти з ними там спілкуєшся? чи ти пару мов знаєш?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1