Власне зновує що додати. вибачте за кількість букв.
Так як я поводив себе добре, допомагав кому чим міг, і дуже хотів тді, то під кінець року автомобільні Боги послали мені установочний комплект моторчика АФН за недорого (по місцю ціна була 1400-1800 барак обам, а я випадково знайшов обяву, яка висіла чотири місяці, і купив за 700, заводив, їздив - агонь).
Ну і ці Боги думали що я його поставлю, а я заспокоївся що йдуть гази в у воду, вивів собі шланжик з соском в решітку (щоб не знімати решітку для розвоздушки радіатора) раз у три дні випускав повітря і їздив собі. Доречі скажу що самого AAZ-та думав зробити (і головка є), а може там не головка тріснула а прокладка прогоріла - незнаю, бо той мотор пиїхав зза бугра, його поставили і все, тобто його ніхто ніколи нерозбирав і нековиряв, рідна прокладка... якось подивився на нього знизу а там всі гайки на коллекторі і турбіні пообгорали/заржавіли настільки що нетещо граней на гайках - різьби на шпильках невидно. Ну головне що їде...
Ну а автомобільним Богам мабуть стало образливо

що я їхнього подарунка в гаражі держу, і не чухаюсь.
Почались приколи - вирішив що навіщо розвоздушувати систему раз у два-три дні, зроблю ка розвоздушку автоматичну. власне протягнув трубку від радіатора до мотора і підєднав її замість патрубка що вертається від пічки, а патрубка з пічки приколхозив у патрубок що йде до бачка (верхній). Тиждень їздив все нормально.
Позавчора потягнуло мене попробувати шків помпи на предмет люфта помпи, туди а помпа болтається, ну я вкинув майже нову помпу, взборі з корпусом, в машину, провсяк випадок.
Відїздив вчора нормально, ввечері замінив помпу, залив тосол, завів - щось шурхає, до того небуло сторонніх звуків, зняв ремінь помпа/генератор, завів - шурхає знімаю кожуха ГРМ - жах ремінь сповзає: розпредвал - на край, ТНВД зліз - 4мм, з промвалу зліз десь на 6мм, ремінь шурхав по кожуху.
Попробував шестерню насосу осьовий люфт є, радіального зовсім нема, розпред вал все гуд, промвал недолізеш, на колінвалу шестерня і шківи сидять жорстко без люфтів, потім тільки взявся за натяжний ролік а він, гад, у руках розпався, я його назад зібрав. Гукнув батька щоб притримав натяжного, виставили по мітках, замінив ролік, разів 4 провернув мотор мітки співпали, завів, прогрів - все гуд, от щоб полінився, і ще день поїздив

, отоб швиденько АФНа поставив.
Доречі те що стоїть натяжний ролік на поліклиновому ремені, то добре: ремінь не перетягує на гарячу і не прослабляє на холодну. Але якщо помпа або інший підшипник дає слабину то він "дожме" її однозначно, а там де ремінь натягується генератором, тобто жорстко, то помпа може болтатися місяцями, поки не потече.
А сьогодні недоїхав до школи кілометр, температура - max, ОЖ - min , витік тосол.

залив все що було, завіз доньку до школи, вийшов зі школи - під течиком калюжа

, плюнув і на роботу пішов пішки.
Всі бачили кіно "Брюс всемогучий" як йому "перло" на початку, от вмене щось подібне з машиною. Ішов і згадував "B E A U TIFUL..."