sergpasssyn писал(а):Доброго всім дня.
Довго тема сиділа без руху, навіть перестав до неї зазирати, аж тут на тобі.
На даний момент бусік не продався, і продаватися непланує.
Ось так.
sergpasssyn - молодчина

круто. скажу більше - якби брав буса - то брав би Т3. чогось вони мені до душі більше всіх. а потім Т4
.
пішов у багажник - замість датчика тиску масла вкрутив манометра, клапан на ТНВД, свічки накала і стартер - напряму вмикнув, результат - крутить вяло, тут підійшов батько і каже: мовляв
"не мучай техніку, там солярка замерзла а якщо незамерзла то її там немає", я відкрутив "злив" з паливного фільтра - капнуло 5-6 краплин солярки, протер трубки - і бульбашок - нема, пішов за шлангом - думаю - злию трохи і прямо в фільтр подам.... вертаюсь зі шлангом а батько саме пробує завести - незаводиться, але вже крутиться веселіше, тут раптом мотор трохи білого димку кинув - значить солярка там є. Далі на стартер весело крутить а незаводиться - ні диму - ні проявів життя. Батько каже аде тут "воздухан" і тут я згадав що замість повітряного фільтра - ганчірка в патрубку на турбіну була, зирк а її там нема - ледве її витягнув -аж від турбіни. Тільки витягнув, підігрів свічки, на стартер - і вуаля з півтика завівся; масло холодне, тиск масла 7атм, гальмівна рідина - на місці, гальма і зчеплення є, все гуд після півторарічного сну.
, педалі газу нема і дірки в полу заварені - буду робити підвісну педаль, з пассата, менш зручно але вода під ковер текти небуде.

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1