пума писал(а):Всем привет ,вернулся с очередной "командировки".Собираю деньги на бензопилы,метальные ножи,кошки для львовской 80,командировка в средине февраляю.
пума писал(а):Всем привет ,вернулся с очередной "командировки".Собираю деньги на бензопилы,метальные ножи,кошки для львовской 80,командировка в средине февраляю.
Цей варіант знаю. сам собі не раз робив трубки тормозні (мою машину в профілі бачите). але там внутрішній діаметер малуватий. до бензотрубки таке точно не піде. Можливо десь є більші трубки. так не маю можливості полазити пошукати. може хто кине телефон. щоб порозмовляти. Довжина трубки не проблема. а от наконечники як визначити? діаметр ще поміряю. а на внутрішній різьбі як мені крок поміряти?leopolis писал(а):Будь-які трубки можна виготовити на середньогавнистому автобазарі
leopolis писал(а):рідних 66-х навряд чи просто знайти. Підкачка 66-му потрібна - це його "фішка"
leopolis писал(а):Допомогти можу лише гривнями, якщо кинете реквізити в приват
leopolis писал(а):Трубка від лівого бака до крана - по різьбах вона така-ж, як і від правого, можна зняти і різьби поміряти. Трубку також можна замінити бензостійким шлангом - але маєте сказати діаметр і вирішити питання патрубків-наконечників.
RAMZES писал(а):Які там трубки потрібні, завтра гляну чи стоять на 66-му, якщо будуть то познімаю.
vit писал(а):пума
ти знав! все буде УКРАЇНА!
RAMZES писал(а):Andriy_O
Газона уже немаэ, його хтось раніше мене підібрав для АТО. Так що вибачаюсь з запчастинами на газ-66 не зможу допомогти...
vit писал(а):в пошуках мотору для 66го газону. можна і дизель. машина стала. а треа їздити.
vit писал(а):скинутись не проблема. тільки не є на що
пума писал(а):vit писал(а):скинутись не проблема. тільки не є на що
У кого в загашнике есть хороший двигло,подарите плиз.Господи пожалуйста внемли нашей молитве и расположи сердца людей чтоб они пожертвовали двигатель для нужного дела.Аминь
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1