Модераторы: Чивас, stas, Мановар
sergiostr писал(а):поки нічого,заправляюсь на окко,на дальняк включаю підігрів фільтра топливного
vizit-3 писал(а):на Т-3(на старых моторах) фрицы разрешали добавлять бензин с октаном не выше 92. Но керосин(споров нет), конечно лучше. Сам добавил JET 100.
он самый, по 13.20грнtrabant писал(а):vizit-3 писал(а):... керосин(споров нет), конечно лучше. Сам добавил JET 100.
...гас но не той що для освітлювання ,а той що ТС-1 ,
sergiostr писал(а):того року при температурі -25 лив у богдані бензин а76 або а80 а фільтр утеплений шапкою теплою ,підігрів до свого течика купив на базарі
explorer писал(а):sergiostr писал(а):того року при температурі -25 лив у богдані бензин а76 або а80 а фільтр утеплений шапкою теплою ,підігрів до свого течика купив на базарі
а как ты переделал это устройство чтоб оно постоянно работало у меня я смотрю как у тебя на 12вольт её же по инструкции на какие то 5 минут надо включать ?
Всі ці антигелі і бензу треба лити коли ще соляра тепла,бо коли вона вже зпарафінилась нічого не поможе( в мене таке було того року заправився на ОККО) Зараз цю штуку поставив деколи і по дві години підряд не виключаю і нічого страшного. http://kenguru.prom.ua/p1789374-podogre ... iltra.htmlexplorer писал(а):sergiostr писал(а):того року при температурі -25 лив у богдані бензин а76 або а80 а фільтр утеплений шапкою теплою ,підігрів до свого течика купив на базарі
а как ты переделал это устройство чтоб оно постоянно работало у меня я смотрю как у тебя на 12вольт её же по инструкции на какие то 5 минут надо включать ?
Вернуться в Горюче-смазочные материалы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4