Модераторы: Чивас, stas, Мановар
кацык писал(а):треба імена. шось придумаємо)
Б.А.Р писал(а)::co_ol:
тре на природі під назву виберати .
garmas писал(а): але проблема із назвою!
Б.А.Р писал(а):garmas писал(а): але проблема із назвою!
Файна пара .
pasha33 писал(а):Зважаючи на імена, спала на думку така назва як Світовіт,це древньослав"янський рунічній символ-оберег.
Світовіт-символ вічного взаємозв"язку між земними водами та небесним вогнем.Від цьго зв"язку народжуються нові,чисті душі,які готуються до втілення на землі.
Багато інформацій про цей знак можно знайти в пошуку,я надам лише одне посилання:http://www.livemaster.ru/topic/109275-slavyanskie-svastichnye-simvoly-chast-vtoraya?vr=1&inside=0
garmas писал(а):Нам треба веселу назву
garmas писал(а):Б.А.Р писал(а):garmas писал(а): але проблема із назвою!
Гарно звучить, але не те
Нам треба веселу назву
garmas писал(а):Гарно звучить, але не те
Нам треба веселу назву
кацык писал(а):garmas
непогано!
а що саме граєте? є шось у аудіоформаті?
Romanoproddi писал(а):кацык писал(а):garmas
непогано!
а що саме граєте? є шось у аудіоформаті?
Рамштайн.
Віталій - Падеде не звучить. хто впаде? де впаде? де пийне - там і впаде. перекручуватимуть. молоді, соромітні дівки хіхікатимуть. назва має бути гром і молнія - тіпа як Ванесса Мей.
pectora - два серця з латинської. ну Амуром назвіться.
Sepa писал(а):Віталік, з назвою не підкажу, бо креатив - це моє слабке місце, але дивує збіг обставин. У мене двоєрідний брат живе в Тернополі, працює в філармонії, також співає на весіллях, освідченнях тощо. Брата звати Андрій, дружину його - Ярина, сестру дружини - Софія... Може, ви знайомі?
Вернуться в Курилка, пальцезагиналка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3