Модераторы: Чивас, stas, Мановар
evrobus писал(а):Свисти коли буде готове.......
vizit-3 писал(а):, а то понаедут со столицы разные-некоторые
vizit-3 писал(а):все равно не приедешь
Мановар писал(а): бо від магазинного тільки рвота
leshiy_40 писал(а):пора переходити на слабший алкогіль.
Дякую!!!
Мановар писал(а):я за, тільки витримку потрібно хоч парканадцть місяців, а то від молодого вина самі знаєте що буває
leshiy_40 писал(а):Рецептом поділися
Basil87 писал(а):Я минулої суботи в Мукачеві швагру помагав робити вино
Basil87 писал(а): Після певного терміну бродіння увесь цей жмих беруть і віджимають сік. Його переціджують і заливають у приготовлені дубові бочки. Після цього вино ще само доходить певний термін + висвітлюється. Це якщо робити червоне сухе вино.
leshiy_40 писал(а):А можна ягоди не віділяти, просто міксером перемолоти
Вернуться в Курилка, пальцезагиналка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12