Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Romanoproddi писал(а):я просто ділюсь тим що я читаюнічого лічного. мені киян шкода - не бачать вони нчічого - тільки камінюки....асфальт...бетон...грязь...шось ікаштанів не помітив я.......
Romanoproddi писал(а):то не Київ місто каштанів тре називати а Луцьк
Да,,ну так можно и на серьезную пилюлину попасть,со стороны мошенников. Остаться должным на много лет вперед,да и еще с поломанными ребрами ,,,или ногами,,или тем и другим. Оно ведь как, никогда не знаешь кто тебя окружает,а вдруг серьезные люди.Анка(от Рыжего) писал(а):«Водитель едет через зебру и пропускает пешеходов справа, а слева обзор ему перекрывает авто мошенников. Как только водителю кажется, что зебра свободная, он давит на газ, а слева под колеса выскакивает девушка, которую якобы он и сбивает», - рассказал Багиров.
Мановар писал(а):Romanoproddi писал(а):то не Київ місто каштанів тре називати а Луцьк
слухайте а у вас каштани також хворіютьб тою коричневою заразою? в середині серпня вже сухі і голі...
Вона з’явилася на світ без рук, та ще й одна ніжка була коротшою за іншу. Але Віра, ніби виправдовуючи своє ім’я, не замкнулася на цих вадах, а навчилася всьому, що видається багатьом фантастикою: прати за допомогою ніг, прасувати, готувати їсти, грядки полоти, навіть вишивати. А недавно в її життя прийшло і взаємне кохання. Наприкінці жовтня Віра стала на весільний рушник з Петром Омельчуком, з яким виросли по сусідству.
Вернуться в Курилка, пальцезагиналка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1