crayfish » 24 мар 2014, 20:44
А що судді? Вони виносять рішення про скасування постанови і (якщо є така вимога в позові) можуть визнати протиправними дії інспектора, а можуть і не визнати.
Далі.
Якщо є рішення суду про те, що дії даймена протиправні - то на цьому тут і кінець. Нам і тільки нам треба писати кляузи у керівництво дай, причому не просто у управління ДАЙ, а безпосередньо до начальника того бовдура, що склав протокол. Далі - начальник нам відпише - службова перевірка проведена - факти не підтвердились. (або факти підтвердились - даймену оголошена догана) і що далі?
Якщо одразу написати у вищі стоячі дай-органи - то вони вам відпишуть - пишіть мовляв до нач. того даймена, бо ми високо сидимо і таких проблем, які ви нам пишете - не бачимо. А ось начальник даймена все об"єктивно дослідить і вам відпише.
Знаю, що кажу - проходив це сам.
Реально, добитись, щоб дайця звільнили то треба по-перше мати потужний позов із реальним проколом даїшника, а по-друге треба пройти 7 кіл пекла і масу паперової переписки поетапно від найменшого ком. взводу і по ланцюжку далі вгору. Згадай мою історію - я майже рік писав кляузи щоб чогось досягти.
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.