Модераторы: Чивас, stas, Мановар
Марк писал(а):vova123, час все ставить на свої місця. Дивись, під час Євромайдану і навесні в тирнетах йшов більш ніж активний срач між ватниками і українцями. Кругом - вконтакті, на одноглазніках, в фейсбуці і, звісно, на всіляких форумах. Шо ми маєм зараз? Українці в більшості просто ігнорують москальських опонентів, і ті вже захлинаються в потоках свого ж г...на. Більш того, частина росіян пробує самостійно розібратись в тому, що відбувається, бо починають розуміти - щось не так в тій казці, яку їм "мантрують" всілякі сєкєльови.
Марк писал(а):Вчора в нас в місті купували машину
Марк писал(а):кацык, про 400-500 фур ти мене здивував... Ще влітку мій знайомий їздив
Марк писал(а):На одному ресурсі ще взимку я писав про біженців зі східних українських і західних російських областей на Західну Україну. І прогнозував, що ця ситуація повториться.
Перша хвиля була в другій половині 30-х, друга - після війни. Другу хвилю пам'ятає мій батько. Тікали вони від голоду. Йшли сім'ями, голі-босі-голодні, за будь-яку їжу ладні були робити саму важку і брудну роботу. Батько розповідає, шо не завжди було шо дати, самі жили бідно, то одна жінка з двома дітьми стала в сінях їсти з відра, що свиням на ранок наварили!
Нічого не нагадує з новітньої історії???
Багато людей йшло з Брянської обл., тому вони отримали спільну назву "брянські". До сих пір слово "брянські" ще зрідка вживається старшими людьми для всіляких попрошайок і обірванців.
pilotsu писал(а):Если посмотреть на поставки продуктов в АРК с положительной стороны' то увидим' что крымчан бросать нельзя если хотим вернуть их обратно..
Именно от них будет зависеть сама возможность возврата.
Вернуться в События, факты, комментарии
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2