Interuzik писал(а):от-от,зупинив то він мене спереду
Interuzik писал(а):тільки слинкою давився

Мановар писал(а):В нас дуже популярно розводити за зняті сидіння в пасажирі, мотивуючи це переобладнанням

Мановар писал(а):Interuzik
по-перше причину зупинки і суть скоєного правопорушення мав оголосити (перед тим як оглядати машину)
по-друге: якщо вже таке всплило. то потрібно було бити на те що рухався до найближчого СТО для усунення недоліку...
я наприклад не можу з ними спокійно говорити, тому рву і мечу, знімаю на камеру... за 2 роки жодного протоколу... але я реально не стараюсь не порушувати івсі мої розмови з дай проходять на основі їхнього "впарювання"
В нас дуже популярно розводити за зняті сидіння в пасажирі, мотивуючи це переобладнанням

Interuzik писал(а):І як з такою чумою,наприклад борешся ти

Interuzik писал(а):ну в нас вони інколи починають "шутя", оружіє наркотіки Є,,,а як до чогось приколупаються (ну якшо є за шо),то тоді причина зупинки вже не має сенсу.
(перший рік я так і робив поки не розвели на 200грн)Interuzik писал(а):( І всеж таки панове,хотілось почути на рахунок знятих сидінь в пасажирі?? Інколи практикую.)Мановар-а конкретно?
переобладнання транспортних засобів - зміна типу або марки (моделі), призначення чи параметрів конструкції транспортних засобів, що перебувають в експлуатації, шляхом установки кабіни, кузова чи їх деталей, спеціального обладнання і номерних агрегатів, не передбачених нормативно-технічною документацією на даний транспортний засіб
Стаття 32. Основні вимоги щодо переобладнання
транспортних засобів
Не дозволяється без погодження з виробниками транспортних
засобів та їх складових частин або іншої спеціально уповноваженої
на це Кабінетом Міністрів України організації переобладнання, що
призводить до зміни повної маси та її розподілу по осях,
розміщення центру ваги, типу двигуна, його ваги і потужності,
колісної бази чи колісної формули, системи гальмового і рульового
керування та трансмісії.
Interuzik писал(а):ну в нас вони інколи починають "шутя", оружіє наркотіки Є,,,а як до чогось приколупаються (ну якшо є за шо),то тоді причина зупинки вже не має сенсу.
( І всеж таки панове,хотілось почути на рахунок знятих сидінь в пасажирі?? Інколи практикую.)
Мановар-а конкретно?

garmas-vitaliy писал(а):я спеціально всьо познімав із лобовухи! і риба всеодно не клює![]()
чи може із-за того, що коли їду - нагло дивлюся у їхні собачі очі і серця?!

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1