ГАИ и водители

Посилання на юридичні сайти.

Модераторы: stas, Мановар

Правила форума
Реклама запрещена

Re: ГАИ и водители

Сообщение Romanoproddi » 14 апр 2013, 15:24

stas
знайоме. я колись в мєнтовській лікарні на власні очі бачив як чувака НЕ взяли в мєнтуру, бо він ПЕРЕБРАВ бали по тестам. йому так і сказали - Тобі треба палкана давати зразу. і не взяли.
а 80% в графі "чому ви йдете в міліцію" пишуть - тому що дадуть пішталєта і я зможу стріляти :fool:

мені цікаво інше - ось в понеділок почнеться та мозго sex з ближнім світлом. ось мені цікаво - гайогни як зупинять дядька з села, в якого не має ні телевізора, огазет не читає і часу ні на що те все не має, бо корова втелилась, порося захворіло а тут зима затяжна і картоплю нарізати ще треба, от мені цікаво мусароття те пальчиком помахає і скаже - "но-но-но дядьку, включайтье світло" чи почне крутити клієнта? і при чому тут генерали? Ялинкович? він на дорозі стоїть?

я рахую треба sex мозг тим рядовим пройдисвітам. так сказати вбити їм в голову що воно ніщо. я йому плачу зарплату і пенсію в 35 років, бо я плачу податки. а його функція ПРАВООХОРОННА а не караюча. і то що як на одному відео показано " Да я інспєктар!!! я правіряю машини!!" - то треба спускати їх на землю. а то вони вже про себе такої думки, сєржанти з 3-ма класами сільської школи і банкою сала атестат про закінчення купляють.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Vova-VW » 14 апр 2013, 16:09

Біда вся в тому що наші мусорки не є тими правоохоронцями якими себе називають, вони є тупо обслуговуючим персоналом для бидло влади частиною якої і самі являються.........
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Vova-VW
сексолюб

Модель и год выпуска машины: VW T4 2000
Тип двигателя и объем: 2.5 AJT/AYY

Сообщение Romanoproddi » 14 апр 2013, 16:41

гопнікі блєять :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 14 апр 2013, 17:34

Мановар писал(а):очередная куйня от гаи, одно и тоже что и тел доверия :de_vil:

VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение evrobus » 15 апр 2013, 08:56

vizit-3 писал(а): нам нужен "грузинский вариант"....

:bra_vo: Оце я якраз говорив давно,можна найти,при бажанні.

stas писал(а):Саме цей дрібний мусор (і дрібний клерк) винен у всіх наших бідах....

А оце версія, яка веде в нікуди.Окрім заляпаного слиною монітору, толку від таких дій - нуль.

stas писал(а):Телку не взяли в мусарню через недостатній зріст

В багатьох поліціях Европи є такі обмеження і для мужиків також.

stas
Romanoproddi
А ви на Майдані були?Чи ланцюг живий від Львова до КиЙова робили?Чи ще щось ідейне ,проукраїнське зробили?Просто спитав.Крім наклейки "ненавижу автодор". :ps_ih:
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение stas » 15 апр 2013, 09:41

evrobus писал(а):stas
Romanoproddi
А ви на Майдані були?Чи ланцюг живий від Львова до КиЙова робили?Чи ще щось ідейне ,проукраїнське зробили?Просто спитав.Крім наклейки "ненавижу автодор". :ps_ih:

уважніше читай форум.. може зрозумієш...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение Romanoproddi » 15 апр 2013, 12:05

stas писал(а):
evrobus писал(а):stas
Romanoproddi

уважніше читай форум.. може зрозумієш...

во-во.
аналогічне питання до тебе. не так давно в Києві збирали майдан. ти там був? почни з себе, а потім іншим тикай :de_vil:

а за наліпку - не хоч наліпку - то бери лопату і стели хоча б біля себе асфальт. а можеш і з Житомира базальтову бруківку привезти.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение evrobus » 15 апр 2013, 18:42

stas писал(а):уважніше читай форум.. може зрозумієш...

Romanoproddi писал(а):ти там був? почни з себе, а потім іншим тикай

Тяжко відповісти на запитання?Чи просто треба "поумничать"?
Romanoproddi писал(а):то бери лопату і стели хоча б біля себе асфальт

Я так і роблю,манни з неба не чекаю.
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение Romanoproddi » 16 апр 2013, 00:46

evrobus
не тяжко. просто безглуздо. 100500 раз писав тут що і хто і як і по чому і т.д. і т.п. а людям, котрі захищають і рвуть на собі стрінги щоб вигородити рядового мусарка - не відповідаю тисячу раз обсмоктані питання ::yaz-yk:

ну карочє - перші плоди. їду ввечері. стоїть мужик з тросом. махає рукою. став. Дьорни. Дьорнув. ніфіга. треба сунути додому. машина стояла під магазином з вікненними габаритами 3 години. акум старий і здох. карочє вцепив знака ззаді на склі йому. габарити ледве сяють. аварійки не має. і додому залишається метрів 500 і тут як в кіно - Рейнджери з одною ізвіліною правда на сраці.

віу....віу...все як фільмах про Спрута. сірєна, зброя, крім дєвочок і наркотіків. :-) ну давай мусара крутити. ну пішов той мужик в машину. спасло те, що він сам лікар виявився. обійшлось 60 грн протоколом що він по паровозним путям кувиркався, тіпо перехід дороги не в положеному місці.

але ж сука, тобі ж пояснили, що сів акум. ну що? ночувати?евакуатора за 100 баксів викликати? світло на вулиці світиться, машин не має. знак вісить, швидкість 20 км в год :de_vil:

і при чому тут генерали????

мене не трогали. хотіли документи побачити, але спитали чи там все добре. відповів - краще навіть як в Петрівцях. ну воно тупе. не зрозуміло. хвилин 5 читало " я ненавиджу укравтодор! на моїймашині. букви падло знайомі побачило :de_vil:

хай би попробував зацепити :de_vil: той доктор анестезію би дав я б йому яйця різав би. нєрвний я останнім часом. навіть нарваний скоріше з тими дорогами і ямами.

п.с. і про дороги. мало того що ті падли мали б працювати цілодобово і в вихідні щоб то все бля*ство полатати, так сьогодні реально лише засипали 5 ям, котрі попиляли ще тиждень назад :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Олександр t4. » 27 сен 2013, 22:20

таке питання: чи має право участковий зупинити авто на ходу? і перевіряти документи. Бо доказував що у межах населеного пункту має, нагло підрізаючи :ps_ih: . Думав що бандюки женутся, і наступив до 120км/год., потім показав палку з вікна :men: .провірив докуминт і що везу і відпустили 3.14раси.
Caddy 2003р, 1.9 SDI (AYQ) грузовий ,білий
Рено Мастер 2006р, 2.5 ДСІ, довга база
був T-4, 1.9TD (ABL), 2001р, грузо-пас, короткий.
0996172нуль нуль7
09516000два1
Олександр t4.

Модель и год выпуска машины: Caddy 2003
Тип двигателя и объем: 1.9 SDI

Сообщение vizit-3 » 27 сен 2013, 22:52

2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) пред'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
{Підпункт "а" пункту 2.4 в редакції Постанови КМ № 1029 від 26.09.2011}
б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
{Підпункт "б" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 395 від 22.04.2009}
в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов'язковому технічному контролю.
{Підпункт "в" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1029 від 26.09.2011}

http://avtoadvokat.com.ua/biblioteka/pdd.php :nez-nayu:
vizit-3

Модель и год выпуска машины: *
Тип двигателя и объем: *

Сообщение Олександр t4. » 28 сен 2013, 00:29

:uch_tiv:
Caddy 2003р, 1.9 SDI (AYQ) грузовий ,білий
Рено Мастер 2006р, 2.5 ДСІ, довга база
був T-4, 1.9TD (ABL), 2001р, грузо-пас, короткий.
0996172нуль нуль7
09516000два1
Олександр t4.

Модель и год выпуска машины: Caddy 2003
Тип двигателя и объем: 1.9 SDI

Сообщение einar » 28 сен 2013, 08:22

Влітку купив прицеп легковий двухосний. 2012 року. Новий коштує нібито 12000 грн. Цей брав за 10 (його встигли переробити, усилити дно, дишло, поставили гуму Тойя цешка, одним словом- зараз він може спокійно везти 2,5 тони)
Вчора вирішив переоформити ( довіренність на рік, а господар.. "цікавий" чоловік, думаю- переоформлю щоб спати спокійно).
ПРиїхав в Мрео... Виявляються- переоформлення прицепа коштує трохи дорожче переоформлення Т4 :wo_ol:
зняття з обліку щось біля 500 грн, справка рахунок + податок figase 1600 грн, постановка на облік- 470 грн
Итого- 2500грн + страховка 80 грн... Отаке... :ny_tik:
Очень легко проверить, окончена ли твоя миссия на Земле: Если ты жив — она продолжается.
einar

Модель и год выпуска машины: Т4 1997
Тип двигателя и объем: 2,5 ACV

Сообщение crayfish » 28 сен 2013, 08:55

einar я вас вітаю - ви на власній шкурі (гаманці), відчули "пакращення" (якщо бути точним, то турботу), з боку влади :uch_tiv:
"нє трєба скігліти, трєба брати лапату і ґадіваті свію сім'ю"
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение crayfish » 28 сен 2013, 08:57

Мене останній раз, як пиняли ДАЙ ішники - то просто глянули в доки, перепитали, чи все гаразд і побажали щасливої дороги. Не знаю де і як, але у Львові дайці зараз трішки адекватніші стали, вже так нагло не розводять... принаймні зі мною такого давно не траплялось.
Збудись, могутня Україно!
Козацьке плем'я, стань на змаг
Туди, де сонце, де вершини,
Де перемоги йде Твій шлях.
crayfish
Турист

Модель и год выпуска машины: SEAT Toledo III
Тип двигателя и объем: 1,6 BSF

Сообщение vit » 28 сен 2013, 15:51

vizit-3 писал(а):2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) пред'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1;
{Підпункт "а" пункту 2.4 в редакції Постанови КМ № 1029 від 26.09.2011}
б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
{Підпункт "б" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 395 від 22.04.2009}
в) дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав, у тому числі провести з використанням спеціальних пристроїв (приладів) перевірку технічного стану транспортних засобів, які відповідно до законодавства підлягають обов'язковому технічному контролю.
{Підпункт "в" пункту 2.4 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1029 від 26.09.2011}

http://avtoadvokat.com.ua/biblioteka/pdd.php :nez-nayu:

участкового в сад! :JC_threaten:
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение vizit-3 » 28 сен 2013, 19:38

Виталик, читай первую строчку.... сам в шоке.... :-(
vizit-3

Тип двигателя и объем: *

Сообщение Анка(от Рыжего) » 08 ноя 2013, 12:43

Нашла интересную инфу. :-)
В Германии все водители до жути боятся, что их отправят на идиоттен-тест.

Вот сидишь себе в своей немецкой квартирке, кушаешь немецкие сосиски, тут тебе приходит письмо-уведомление с фотографией твоей машины. Превышение скорости на 20 км/час и приличная сумма штрафа.

Ну ладно, погоревал, заплатил. А потом настроение такое - погонять охота, вечером после работы, да по хайвею... И еще раз штраф пришёл.

А на третий раз уже не придёт, точнее, придёт, а к нему еще и уведомление - мол, вы лишены прав вождения на транспортное средство на три месяца. Если поймаем вас - посадим в тюрьму. Обратно права вы сможете получить только через три месяца и только в том случае, если пройдете идиоттен-тест.

Просто власти Германии считают: если ты с первого раза не понял, что нарушать закон не надо, со второго раза не понял, да еще и с третьего не понял, значит, ты идиот. Поэтому - добро пожаловать к психологам!

Идиоттен-тест просто так, без подготовки, пройти невозможно, поэтому нужно посетить около 40 занятий с психологом, который будет долго и нудно читать тебе лекции на тему того, как правильно водить автомобиль, вести себя за рулём и как правильно должен думать настоящий водитель. Каждое занятие идет час и стоит 100 евро. То есть, помимо штрафов за превышение, нужно будет еще 4000 евриков отдать за этот курс.

После каждого занятия тебе ставят штампик, что прошёл, мол. Приходишь на идиоттен-тест, штампики проверяют - если есть все 40, сдавай. И вероятность, что сдашь, есть. Если нету 40 штампиков, скорее всего, не сдашь. Завалят.

Да и на вопросы, которые там задают, неподготовленный человек ответить не сможет.

Вот один из примеров:
"Представьте себе, что вы стоите выпивши на улице, а рядом у женщины начались предродовые схватки. Если вы ей не поможете, то она может умереть. Ваши действия"

Обычные ответы:
"Конечно, сяду за руль и спасу женщину", "Вызову скорую помощь" или "Остановлю такси".
Или варианты подобных ответов.

В результате вы не сдали.
Потому что правильный ответ только один:
"Господин психолог, я даже не могу представить себе такой ситуации, чтобы я стоял выпивши на улице. Потому что я вообще не пью."

Или вас попросят нарисовать ёлочку и дадут вам красный карандаш. Вы старательно вырисовываете дерево, а вам в ответ:
- Елки красные не бывают!

Главное - чтобы 40 штампиков стояло.
А когда ты будешь слушать лекции, на сколько месяцев это растянется, где ты возьмешь на них деньги, учитывая, что средняя зарплата в Германии 1500 евро, никого не колышет. То есть можно и через год только права вернуть.

И все это за тройное превышение скорости на 20 км/час.
В общем, создают в стране такие условия для водителей, что в следующий раз будет легче не нарушать правила, чем нарушить. Все об этом знают и так боятся, что нарушений на дорогах почти нет.

Из книги "45 татуировок менеджера" https://www.ozon.ru/context/detail/id/2 ... er=sheller

Автор книги есть в Facebook: Максим "Комбат" Батырёв -> http://www.fb.com/mbatyrev

Максим написал книгу про свой жизненный опыт, у него получились такие менеджерские байки про сотрудников, начальство и отношение к работе. Особенно интересно то, что Максим - наёмный менеджер и он дает советы именно наёмным менеджерам.

Если вы владелец бизнеса - купите эту книгу вашим сотрудникам, она поможет им вырасти. Конечно, если они будут работать так, как работал Батырёв - он начинал с самых низов простыми продажником, а теперь член правления.

Отдельная благодарность издательству Манн, Иванов и Фербер за предоставленную книгу.

прилагаю и образец вопросов идиоттен-теста. Сможете ответить правильно?
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
Суперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак.. (с) Н.
096 1923229
Анка(от Рыжего)
Господиня Клубу VW

Модель и год выпуска машины: яку дадуть :)
Тип двигателя и объем: -----

Сообщение Wolfhound » 08 ноя 2013, 12:49

vizit-3 Вов, продублировал :mi_ga_et:
Wolfhound

Модель и год выпуска машины: T4 Kasten, lang,1996
Тип двигателя и объем: AAB, 2,4D

Сообщение vizit-3 » 08 ноя 2013, 13:55

Рома,спасибо(свой пост убираю)
vizit-3