Модераторы: Чивас, stas, Мановар
А робити тре терміново...
. Я тебе чекаю в себе. Переночуєш (скільки треба), приймеш душ, місця в мене в дворі для буса вистачить. Умови в мене не п'ятизіркові, бо тільки будуюсь, але... Одним словом, чекаю 
Дякую за запрошення, але, думаю я дам собі раду. В Німеччині по 2 тижні жив в авто, і у комфортних умовах, в міру розповсюдження комфорту...
Sepa писал(а):В будь-якому разі, будеш в Києві - маякуй. Хоча би просто зустрітися, познайомитися.
Vova-VW писал(а):Ніколи в наших банках ніяких кредитів не брав і розумію що правильно робив.
Я не дуже розбираюсь в нашій банківській системі та чув не раз що розводять по страшній силі. В нас як? Коли ти висиш банку скажемо тих самих 50.000 бакінських то вони з тебе будуть вибивати їх любою ціною і обідруть до нитки. Та якщо ти покладеш в банк свої кровні 50.000 бакінських, а банк завтра збанкротує то ти в кращому випадку посмокчеш в них цицю. От такі то в нас розклади.
Думаю дасть Бог все вирішиться. Коли розрахуєшся з ними то ОБОВЯЗКОВО візьми в них офіційний документ що ти з ними повністю розрахувався! Бо вони люблять лишити якихось 20 грн невиплати,а потім через два роки подадуть в суд,а там знову з всякими пенями набіжить пару тисяч. Добре що ти в приваті не брав бо тоді тобі взагалі була би повна труба.
На рахунок звалити за кордон то ідея досить добра. Банкіри ж так роблять. Зібрали бабло,обанкротили банк і за бугор, і ніяка їх там срана совість не мучить.
Ти би продав все звалив в ту саму поляндію купив би якусь хатинку не велику за налік і живи,отримуй громадянство. Через якись час поміняв всі документи і міг би назад вернутись. Знову ж таки як роблять ті самі банкіри. ИМХО.
. А як все вирішиться не на мою користь, - поїду з тої сраної країни 100%. До речі, я, дружина, діти, вже всі маємо карти поляків. А жінка 8 січня отримує візу. Тож скоро, мабуть, писатиму вам з Польщі.crayfish писал(а)::-): Дякую за запрошення, але, думаю я дам собі раду. В Німеччині по 2 тижні жив в авто, і у комфортних умовах, в міру розповсюдження комфорту...

vit писал(а):crayfish писал(а)::-): Дякую за запрошення, але, думаю я дам собі раду. В Німеччині по 2 тижні жив в авто, і у комфортних умовах, в міру розповсюдження комфорту...
ти давай НЕ блатуй!!! а то з тобою поїду і поселю!

crayfish писал(а):Але я думаю, хто не байдужий до чужої проблеми - скинемся тут хто скільки зможе.

,або ще один вихід

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2