) закину тобі наклейку.я в принципі в вівторок вночі на Ягодин їду. в середу в Замостю буду може ти де в тих краях будеш? а нє - Нова Пошта.
) закину тобі наклейку.
возможно .....Romanoproddi писал(а):можна. кидай координати в лічку.

explorer писал(а):знать бы где она эта личка

далі тиснеш "отправить" і чекай відповіді... 

Romanoproddi писал(а):буду в ваших краях Устилузьких (але хай Богмилує тудою їхати) закину тобі наклейку.
я в принципі в вівторок вночі на Ягодин їду. в середу в Замостю буду може ти де в тих краях будеш? а нє - Нова Пошта.
prustypa писал(а):Romanoproddi писал(а):буду в ваших краях Устилузьких (але хай Богмилує тудою їхати) закину тобі наклейку.
я в принципі в вівторок вночі на Ягодин їду. в середу в Замостю буду може ти де в тих краях будеш? а нє - Нова Пошта.
я то через Устилуг їжу за Варшаву, якщо то пиши коли будеш в Устилузі.
Нова пошта є? кидай куди і на кого висилатиRomanoproddi писал(а):prustypa писал(а):Romanoproddi писал(а):буду в ваших краях Устилузьких (але хай Богмилує тудою їхати) закину тобі наклейку.
я то через Устилуг їжу за Варшаву, якщо то пиши коли будеш в Устилузі.
хай Бог милує щоб я там ще колись бувНова пошта є? кидай куди і на кого висилати

Romanoproddi писал(а):завтра вишлю. само забиратиму там. власне висилаю наклейку ЮА і наклейку буса.
, будь ласкаRomanoproddi писал(а):завтра вишлю. само забиратиму там. власне висилаю наклейку ЮА і наклейку буса.
п.с. я рік там відкатав. ну його

Рыжий писал(а):Тобі треба добавити?

prustypa писал(а):Romanoproddi писал(а):завтра вишлю. само забиратиму там. власне висилаю наклейку ЮА і наклейку буса.
п.с. я рік там відкатав. ну його
та зараз взагалі якась торба, черги на таксі по 20 годин а то і більше
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4